Total Webhosting Solutions en Realtime Register werken samen

09-12-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Total Webhosting Solutions en Realtime Register werken samen

Total Webhosting Solutions (TWS), het Europese platform van okale webhosting bedrijven, is een exclusieve samenwerking aangegaan met Realtime Register, de expert in domein management, platform licenties, web beveiliging, software licenties en meer.

Met meer dan 2,5 miljoen domeinen in beheer is Realtime Register een van de grootste, onafhankelijke Europese wholesale registrars. Door het ondertekenen van dit exclusieve partnercontract met Realtime Register gaat TWS schaalvoordelen realiseren en verdere back-end integratie door consolidatie van alle inkoop voor domeinen, SSL / webbeveiliging en hosting licenties. Bovendien profiteert TWS van toegang tot Realtime Register's team van productexperts, supportmedewerkers, Business Intelligence Insights, abuse monitoring en andere tools om het productaanbod verder te professionaliseren.

Abe Bakker, CEO Total Webhosting Solutions: "Sinds de start van TWS in 2017 hebben we meer dan 35 overnames gedaan in Nederland, Spanje en recentelijk in Frankrijk. We waren op zoek naar de beste partner voor domeinbeheer en softwarelicenties die onze ambitieuze Europese uitbreidingsplannen kon ondersteunen en een best-in-class delivery platform kon bieden. Na grondig onderzoek scoorde Realtime Register hoog op belangrijke eisen zoals de breedte van het productaanbod, technische specificaties, beveiliging, privacy, abuse monitoring, migraties, marketing/promoties en support. We zijn ervan overtuigd dat Realtime Register voor ons de juiste partner is om onze groeiambities te ondersteunen en te faciliteren en kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

Berend van Dalfzen, CEO Realtime Register: "Wij doen al vele jaren zaken met verschillende TWS-merken en waren verheugd met de strategische keuze van TWS om de aankoop van domeinen, SSL en andere licenties te consolideren en te centraliseren. TWS heeft een uitgebreid RFP-proces doorlopen, wat ons nog trotser maakt dat TWS voor Realtime Register heeft gekozen als hun exclusieve partner. Realtime Register heeft de ambitie om een van de beste en grootste wholesale registrars ter wereld te worden. Dit partnership met TWS, een van de grotere Europese hosting spelers, is een belangrijke mijlpaal voor ons, aangezien de volumes van TWS aanzienlijk zullen bijdragen aan onze groei. We zijn ervan overtuigd dat dit partnership een belangrijke drijfveer zal zijn voor ons om ons productaanbod verder te professionaliseren en uit te breiden voor al onze resellers."

Terug naar nieuws overzicht