Pure Storage kondigt FlashArray//XL aan

09-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pure Storage kondigt FlashArray//XL aan

Pure Storage kondigt FlashArray//XL aan, het nieuwste lid van de FlashArray-familie, ontworpen voor bedrijfskritische, platina tier enterprise applicaties - van enorme databases tot containerized en cloud-native apps. FlashArray//XL levert ongeëvenaarde prestaties en schaalbaarheid, met een verbetering van bijna 80% in IOPS, zo meldt de leverancier.

Nu het tempo van het bedrijfsleven alleen maar toeneemt, kan de vraag naar applicaties in een oogwenk omhoog schieten en de noodzaak om nieuwe apps in te zetten vereist dat IT dit binnen enkele uren kan realiseren, in plaats van enkele maanden. Voorheen moesten ondernemingen hun belangrijkste applicaties opschalen met legacy-technologie die een grote beheercomplexiteit, hoge energie- en stroomkosten vereist en complete vervanging van systemen in het geval van updates.

Met de nieuwe FlashArray//XL en Pure Fusion - Pure's autonome, Storage-as-Code self-service platform - voegt Pure schaalbaarheid op enterprise-niveau toe aan zijn belofte van een storage-abonnement dat eenvoudig meegroeit om de IT-infrastructuur wendbaar en up-to-date te houden.

FlashArray//XL levert:

Kracht om de meest veeleisende business services te draaien - Versnelt enterprise workloads met maximale performance, zelfs als ze worden opgeschaald om te werken met hogere belastingen, met 100% meer hostconnectiviteit en twee keer meer volumes op één array.

Cloud-achtig model voor het snel en eenvoudig implementeren van nieuwe apps - Ontworpen om samen te werken geven Pure Fusion en FlashArray//XL ondernemingen Storage-as-Code toegang tot cloud-schaalgrootte, wat storage tiers op platina-niveau en data policies met robuuste tools voor het optimaliseren van storage pools en workload plaatsing mogelijk maakt.

Efficiëntie en dichtheid om applicaties te consolideren voor maximale TCO en te voldoen aan groene datacenterstandaarden - Maakt workload-consolidatie mogelijk op minder arrays om operaties te vereenvoudigen, rack-ruimte te verminderen en de kosten van stroomverbruik en koeling significant te verlagen.

Altijd actieve gegevensbescherming die bestand is tegen ransomware-dreigingen - Zorgt ervoor dat gegevens die zijn opgeslagen op FlashArray//XL veilig, beschikbaar en gemakkelijk te herstellen zijn na onderbrekingen, bijvoorbeeld door kwaadaardige aanvallen.
Klaar voor de toekomst met Evergreen-abonnement - Geeft onmiddellijk toegang tot steeds meer mogelijkheden met een right-size garantie en niet-verstorende upgrades en capaciteitsuitbreidingen als de opslagbehoeften toenemen.

FlashArray //XL en Pure Fusion zijn gebouwd om te voldoen aan de vraag van nieuwe klanten die hun storage omgevingen willen standaardiseren op basis van de eenvoud van het Pure-abonnementsmodel, maar behoefte hebben aan mogelijkheden om verder op te schalen. Deze vraag wordt al in een vroeg stadium bevestigd, gezien de pre-release orders om top enterprise workloads te standaardiseren op FlashArray//XL arrays, nu klanten de laatste restanten van hun oude Dell EMC footprint de deur uitdoen. “Klanten verwachten een nieuwe, moderne manier om enterprise storage op te schalen. FlashArray//XL is een duidelijk schot voor de boeg van legacy storage-leveranciers door de high-end schaalgrootte van een echte enterprise-class array te combineren met de scale-out wendbaarheid van het cloud operating model,” zegt Shawn Hansen, VP en GM, FlashArray, Pure Storage

FlashArray//XL is nu beschikbaar en levert tot 5,78 PB effectieve capaciteit, met slechts 150µs latency, en tot 36GB/s doorvoer, met 5:1 gegevensreductie gemiddeld, 10:1 totale efficiëntie en bewezen beschikbaarheid van 99,9999%, alles in een 5U-platform aldus Pure Storage

Terug naar nieuws overzicht