SentinelOne boekt veel meer omzet met oplopend verlies

Tomer Weingarten, medeoprichter en CEO van SentinelOne

09-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SentinelOne boekt veel meer omzet met oplopend verlies

SentinelOne maakt de financiële resultaten bekend voor het derde kwartaal van het fiscale jaar 2022, dat eindigde op 31 oktober 2021. De totale omzet bedroeg 56 miljoen dollar in het derde kwartaal van fiscaal jaar 2022, een stijging van 128 procent vergeleken met 24,6 miljoen dollar in dezelfde periode van fiscaal jaar 2021. Het nettoverlies liep op tot ruim 68,59 miljoen dollar.

”Klanten blijven kiezen voor Singularity XDR vanwege onze beschermings-, detectie-, respons- en automation-mogelijkheden. Onze business presteert erg goed en Q3 is het derde achtereenvolgende kwartaal dat onze ARR (Anual Recurring Revenue) een groei van drie cijfers noteert”, zegt Tomer Weingarten (foto), medeoprichter en CEO van SentinelOne. “We blijven vooruitgang boeken op alle aspecten van onze groeistrategie, zoals we die hebben geschetst tijdens de beursgang.”

"Onze ARR-groei versnelde tot 131% op jaarbasis, met een ARR van 237 miljoen dolar", aldus Dave Bernhardt, CFO van SentinelOne. “Deze groei is breed gedragen, door zowel nieuwe en bestaande klanten alsook grote en middelgrote ondernemingen.”

Terug naar nieuws overzicht
Security