Witold Kepinski - 10 december 2021

B2B Secure start samenwerking met SecurityHive

B2B Secure start samenwerking met SecurityHive image

IT-dienstverlener, B2B Secure kondigt een partnership met SecurityHive aan. De Nederlandse cybersecurity-fabrikant ondersteunt met haar oplossingen IT-dienstverleners om bedrijven veiliger te maken. SecurityHive is gespecialiseerd in het voorspellen en detecteren van tekortkomingen in de beveiliging en beschikt over een alarm in geval van een hack of incident. Door de handen ineen te slaan kunnen bedrijven in het MKB nog beter ontzorgd worden.

B2B Secure Managing Director Luc Hullegie: “Bij B2B Secure kijken wij elke dag hoe we de cybersecurity van onze klanten kunnen optimaliseren. Niet alleen grote corporate organisaties zijn steeds vaker het slachtoffer van cyberaanvallen, ook MKB-bedrijven ondervinden in toenemende mate veiligheidsproblemen. Met de Honeypot Software van SecurityHive kunnen we onze klanten nu nog sneller waarschuwen voor een hack of datalek. Of beter gezegd, de software doet dat voor ons. Dringt een hacker binnen? Dan detecteert de software dat en stuurt direct een alert via onze communicatiekanalen. De integratie met de Netwerk Vulnerability Scanner, die kwetsbaarheden in de beveiliging detecteert én de check op het e-maildomein, maakt dit tot een waardevolle toevoeging aan ons dienstenpakket.”

Kevin Groen, Commercieel Directeur bij SecurityHive: "Deze samenwerking met B2B Secure biedt ons de kans om nog meer MKB-ondernemers te helpen in hun strijd tegen cyberaanvallen of datalekken. De vraag is namelijk niet meer óf IT-partners de IT-beveiliging van hun klanten moeten regelen, maar hoe. Met deze samenwerking bundelen we onze kennis en kunde, op die manier kunnen we de cybersecurity van onze klanten nog beter inrichten.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!