Kyndryl en Google Cloud werken nauwer samen

11-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Kyndryl en Google Cloud werken nauwer samen

Kyndryl en Google Cloud hebben een wereldwijd, strategisch partnerschap aangekondigd dat is gericht op het versnellen van de digitale transformaties van klanten en hen te helpen geavanceerder te worden, data- gedreven en duurzame bedrijven.

Kyndryl en Google Cloud zullen hun expertise op het gebied van data en analyse, toegepaste kunstmatige intelligentie (AI) en modernisering van de infrastructuur toepassen om klanten te helpen nieuwe inzichten te verwerven en bedrijfsresultaten te stimuleren. Om deze resultaten voor klanten mogelijk te maken, zullen Kyndryl en Google Cloud gezamenlijk prioriteiten stellen en focussen op digitale transformatieprojecten.

Bovendien zullen Kyndryl's beheerde services voor Google Cloud klanten helpen om hun meest kritieke bedrijfssystemen te laten draaien op de wereldwijde en duurzame infrastructuur van Google Cloud, terwijl ze naadloos applicaties en gegevens leveren over hun hele voetafdruk, van het hoofdkantoor tot de rand van het netwerk.

Als Google Cloud Premier Partner richt Kyndryl een "Google Cloud Academy for Kyndryl" op die zich zal richten op het ontwikkelen van mogelijkheden om de verplaatsing van bedrijfskritieke workloads naar Google Cloud te versnellen. Het programma is ontworpen om bij te dragen aan het doel van Google om 40 miljoen nieuwe mensen op te leiden in Google Cloud en zal de komende jaren zorgen voor enkele duizenden nieuwe certificeringen.

"We zijn verheugd om samen te werken met Google Cloud en kijken ernaar uit om samen te werken om klanten te helpen hun ambitieuze plannen voor digitale bedrijfstransformatie te versnellen", zegt Martin Schroeter , CEO en voorzitter van Kyndryl. "Door deze strategische samenwerking zullen Kyndryl en Google Cloud bedrijven in staat stellen efficiënter te werken, de voordelen van de cloud te omarmen en hun activiteiten uit te breiden met geavanceerde gegevens, analyses en AI-technologie."

"De samenwerking tussen Google Cloud en Kyndryl is een belangrijke stap voorwaarts nu wereldwijde ondernemingen hun organisaties digitaal willen transformeren", zegt Thomas Kurian , CEO van Google Cloud. "Door de wereldwijde infrastructuur van Google Cloud en toonaangevende technologie op het gebied van AI, machine learning en analyse samen te brengen met 's werelds grootste leverancier van beheerde services en IT-services, zullen wereldwijde bedrijven sneller nieuwe, digitale bedrijven kunnen lanceren en hun meest kritieke workloads in een cloud kunnen leveren omgeving."

Om hun samenwerking te bevorderen, richten Kyndryl en Google Cloud zich op verschillende belangrijke oplossingsgebieden, waaronder:

Data, Analytics & AI: Kyndryl en Google Cloud zijn van plan om klanten te helpen datamobiliteit mogelijk te maken en analytics te gebruiken om hun data- en digitale transformatiestrategieën te realiseren door Kyndryl's datamanagementdiensten en integratiemogelijkheden samen te brengen met het analytics- en AI-platform van Google Cloud.

SAP op Google Cloud: Kyndryl zal de migratie van bedrijfskritieke SAP-workloads naar Google Cloud versnellen door haar uitgebreide ERP-expertise toe te passen om klanten te helpen hun SAP-workloads naar de wereldwijde, betrouwbare infrastructuur van Google Cloud te verplaatsen, waardoor de inzichten die voor hen beschikbaar zijn via data-analyse worden verdiept , AI en machine learning.

Enterprise Edge: Kyndryl is van plan nieuwe geïntegreerde brancheoplossingen te creëren, waaronder beheerde services met Google Cloud om connectiviteit, rekenkracht en analyse aan de rand van het netwerk mogelijk te maken en uit te breiden. Door de gedistribueerde edge- en dataservices van Google Cloud te combineren met de implementatie en managed enterprise edge framework-services van Kyndryl, kunnen klanten diepgaande inzichten verkrijgen, taken sneller uitvoeren en snelle lokale besluitvorming mogelijk maken voor alle zakelijke applicaties.

Industrie-oplossingen voor financiële diensten: Kyndryl en Google Cloud brengen Kyndryl's 30 jaar ervaring met service in het ondersteunen van 's werelds toonaangevende financiële instellingen en de open en flexibele oplossingen van Google Cloud voor financiële diensten samen. Deze samenwerking stelt financiële instellingen in staat om te transformeren in efficiëntere datagestuurde ondernemingen, terwijl risico's worden beheerd en controles worden uitgevoerd in alle facetten van deze sterk gereguleerde sector.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud