Witold Kepinski - 14 december 2021

SnapLogic krijgt flinke kapitaalinjectie

SnapLogic krijgt flinke kapitaalinjectie image

SnapLogic, speler in Enterprise Automation, heeft aangekondigd dat het 165 miljoen dollar heeft opgehaald tegen een waardering van een miljard dollar om zijn leiderschap in AI-aangedreven data- en applicatie-integratie te versnellen, de nieuwe lijm van de sociale en virtuele tijdperk.

Deze laatste ronde werd geleid door Sixth Street Growth, dat zal toetreden tot het SnapLogic-bestuur. De fondsen, die de oorlogskas van SnapLogic versterken, zullen worden gebruikt om internationale expansie, productinnovatie en verkoop en marketing te versnellen.

SnapLogic werkt met duizenden IT- en bedrijfsleiders van zakelijke klanten in meer dan een dozijn landen. Toonaangevende organisaties, waaronder Adobe, Aramark, Drax, Emirates, Qualtrics, Magellan Health, Schneider Electric, Siemens, Workday en meer, gebruiken de oplossingen van SnapLogic om innovatie en groei te versnellen, operationele kosten te verlagen, productiviteit en time-to-value te verhogen en succesvolle automatisering van ondernemingen te garanderen en digitale transformatie-initiatieven, zo meldt SnapLogic.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!