Witold Kepinski - 15 december 2021

Micro Focus Saas toepassing ondersteunt Full-Stack AIOps

Micro Focus Saas toepassing ondersteunt Full-Stack AIOps image

Micro Focus heeft de release aangekondigd van Operations Bridge – SaaS, een combinatie van Full-Stack AIOps-platform van het bedrijf met de flexibiliteit van software-as-a -dienst. Dit nieuwe aanbod stelt IT-organisaties in staat om volledige waarneembaarheid te verkrijgen, problemen sneller op te lossen, efficiëntie te vergroten met automatisering en hun gegevens om te zetten in bruikbare inzichten.

"Om dit nieuwe SaaS-aanbod te ontwikkelen, heeft het Micro Focus-team het beste van onze beproefde on-premises AIOps-oplossing gebruikt en SaaS eenvoudig gemaakt", zegt Rohit De Souza, SVP en GM van ITOM bij Micro Focus. “En net als onze andere SaaS-aanbiedingen, bevat Operations Bridge – SaaS flexibele consumptie- en licentiemodellen om de opstartkosten voor organisaties te verlagen, terwijl het ingebouwde AI biedt die niet afzonderlijk gelicentieerd, geïmplementeerd of onderhouden hoeft te worden.”

De flexibiliteit en snelheid van Operations Bridge - SaaS-implementaties elimineren doorlopend onderhoud, complexe upgrades of goedkeuringen van kapitaaluitgaven. Met 24x7 ondersteuning, toegang tot het Micro Focus OPTIC Data Lake, integraties met meer dan 200 populaire IT-tools en geautomatiseerde gebeurteniscorrelatie mogelijk gemaakt door machine learning, biedt de oplossing zowel functionaliteit als implementatiegemak met een migratiepad voor bestaande Operations Bridge-klanten.

Operations Bridge – SaaS biedt een snelle weg naar een Full-Stack AIOps-platform waarmee organisaties:

Voer bewerkingen uit met op SaaS gebaseerde flexibiliteit: reageer op constante veranderingen met snelle, flexibele SaaS-implementaties.

Krijg weer volledige waarneembaarheid van uw IT-domein: Automatiseer detectie en monitoring, on-premises en in de cloud. Ontvang dashboards en rapporten voor elke rol, van materiedeskundigen tot niet-IT-managers.

Ruis verminderen en problemen sneller isoleren: zet gegevens om in nauwkeurige, bruikbare inzichten.

Leid middelen om naar digitale innovatie: verhoog de efficiëntie in IT-activiteiten met automatisering.

Micro Focus Operations Bridge – SaaS kan worden gekocht bij de AWS Marketplace , bij Micro Focus IT Operations Management-partners en rechtstreeks bij Micro Focus , met een migratiepad voor bestaande Operations Bridge-klanten. Het ingebouwde OPTIC-platform is een van de manieren waarop Micro Focus klanten helpt om bestaande en opkomende technologieën te overbruggen in de race naar digitale transformatie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!