Witold Kepinski - 16 december 2021

Microsoft publiceert reeks van security updates

Microsoft publiceert reeks van security updates image

Microsoft heeft nieuwe beveiligingsupdates gepubliceerd. Allerlei producten moeten een patch krijgen zoals Windows-kernel, PowerShell, Print Spooler en Office.

Windows 10-updates zijn cumulatief. De maandelijkse beveiligingsrelease bevat alle beveiligingsoplossingen voor kwetsbaarheden die van invloed zijn op Windows 10, naast niet-beveiligingsupdates. De updates zijn beschikbaar via de Microsoft Update Catalogus. Voor informatie over de levenscyclus en ondersteuningsdatums voor Windows 10-besturingssystemen raadpleegt u het blad met feiten over de levenscyclus van Windows.

Microsoft verbetert Windows Release Notes. Zie What's next for Windows release notes voor meer informatie.

Een lijst met de laatste updates van de servicestack voor elk besturingssysteem is te vinden in ADV990001. Deze lijst wordt bijgewerkt wanneer er een nieuwe servicestackupdate wordt uitgebracht. Het is belangrijk om de laatste servicestack-update te installeren.

Naast beveiligingswijzigingen voor de kwetsbaarheden, bevatten updates diepgaande beveiligingsupdates om beveiligingsgerelateerde functies te helpen verbeteren.

Klanten met Windows 7, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2008 moeten de uitgebreide beveiligingsupdate aanschaffen om beveiligingsupdates te blijven ontvangen. Zie 4522133 voor meer informatie.

 

 

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!