Rob de Kleijnen, Bedankt, Bedankt, Bedankt!

Rob de Kleijnen, grondlegger Executive-People en Dutch IT-channel

Rob de Kleijnen, Bedankt, Bedankt, Bedankt!

17-12-2021
Deel dit artikel:

Rob de Kleijnen, Bedankt, Bedankt, Bedankt!

Vandaag was mijn laatste dag als directeur van Dutch IT Channel. Een reis en avontuur dat ruim 10 jaar geleden begon samen met Erik van Heest († 2014) met de start van Executive-People.

Vanuit huis begonnen en al snel naar ons kantoor in Zoetermeer verhuisd waar onze plannen en ambities vorm begonnen te krijgen. Heerlijk ondernemen en tegen de stroom en een economische recessie in lekker snel groeien.

Een jaar later volgde de start van Dutch IT-channel, waarmee we samen met Witold Kepinski én het vertrouwen van een tiental launching partners zijn begonnen. Alle partners van dat eerste uur zijn nog steeds bij ons en vele andere zijn gevolgd.

Dat vertrouwen was en is nog steeds de basis van al onze samenwerkingen! Waar ‘Partner in Business’ vaak een hol begrip is hebben wij dit, samen met onze partners, een waardevolle lading kunnen geven. Ik ben alle partners, maar vooral ook de mensen met wie ik daar heb gewerkt, enorm dankbaar. Niet alleen voor de samenwerking maar zeker ook voor de vele prettige en vaak persoonlijke contacten.

Nu wij komend jaar 10 jaar bestaan, kijk ik vol trots terug op wat we gerealiseerd hebben in, mag ik wel zeggen, de leukste professionele periode uit mijn leven. Met een klein team thuis begonnen, gegroeid tot een stabiel en marktleidende community in de Nederlandse IT industrie en nu ready for the next step!

10 jaar keihard werken met heel veel plezier. Het team groeide gestaag en allemaal zijn ze er nog steeds bij! De groei en innovaties waren een mooie reis met vele hoogtepunten. Wat mij het meest zal bijblijven zijn onze events in binnen- en buitenland en dan met name de ontwikkeling en groei van de Dutch IT Channel Awards! Een trots gevoel om zo’n groot event met een fantastische ambiance, voor ruim 700 in avondkleding uitgedoste prominente gasten uit de Nederlandse IT industrie, te mogen organiseren ‘WOW’. Ik hoop dat we dit aanstaande 17 maart weer eens dunnetjes over mogen gaan doen.

Dergelijke producties maar zeker ook alle reguliere werkzaamheden kan je alleen met een écht sterk team om je heen. Ik ben dan ook supertrots op ze en verlaat het bedrijf met een gerust hart. Een speciaal woord van dank aan de supergirls, Monique Vreeswijk en Yvonne Bánsági! Ik wens het hele team veel succes met de verdere groei onder leiding van Witold Kepinski én mijn opvolger Frans Vertregt, als Director Sales & Operations.

Voor mij is het moment aangebroken om nieuwe herinneringen te gaan maken. Vanuit mijn entiteit RDKConnect zal ik nieuwe activiteiten gaan ontplooien! Wat ik tevens fijn vind is dat ik gevraagd ben om op projectbasis actief te blijven voor Dutch IT Channel.
Samen met mijn gezin ben ik nu in de gelukkige omstandigheid om nog meer van alle geneugten des levens te gaan genieten. Mijn laatste woord van dank gaat uit naar mijn vrouw Yvon en mijn dochter Kim, zonder jullie steun en vertrouwen was het mij nooit gelukt!

Bedankt allemaal en blijf gezond!!

Terug naar nieuws overzicht