Redactie - 17 december 2021

Distology kondigt een nieuwe samenwerking aan met Encore

Distology kondigt een nieuwe samenwerking aan met Encore image

Distology, de distributeur voor fabrikanten en dienstverleners van cybersecurityoplossingen, heeft een nieuw strategisch partnerschap aangekondigd met Encore, een ontwikkelaar van een Cyber Asset Attack Surface Management (CAASM) oplossing.

Encore helpt IT-leiders bij het beheren van cyberbeveiligingsoplossingen en het dichten van gaten in hun verdediging door de data van de volledige security stack van een bedrijf te consolideren in één eenvoudige interface. In een wereld waarin werken op afstand de norm is geworden, beschermt Encore bedrijven tegen inbreuken door de efficiëntie te stroomlijnen en in één dashboard aan te geven waar de grootste risico's liggen. Encore is geïntegreerd met meer dan 40 toonaangevende beveiligingstools en dit aantal groeit voortdurend om nieuwe integraties toe te voegen.

Brendan Kotze, CEO van Encore, licht toe: “We zijn erg enthousiast over onze samenwerking en kijken ernaar uit om samen met Distology het Encore portfolio naar de EMEA markt te brengen. Wij geloven dat Distology de perfecte mix heeft van visie, passie en specialistische IT Security focus. Hun expertise gekoppeld aan een cultuur van excellentie geeft ons het vertrouwen dat Distology zal fungeren als een verlengstuk van ons eigen team."

"Uiteindelijk is het doel van elke cyberbeveiligingsoplossing om de risico's voor bedrijven te verminderen. Met Encore hebben we een oplossing die niet alleen helpt om eventuele hiaten te dichten, maar ook om de ROI te meten en de prestaties van bestaande cyberbeveiligingsoplossingen te verbeteren,” aldus Lance Williams, Chief Product Officer bij Distology. “Encore gebruikt open-source informatie, waarmee organisaties kunnen zien of de accounts van het bedrijf zijn blootgesteld of deel uitmaken van een extern datalek. Dit betekent dat organisaties preventief zijwaartse bewegingen in kaart kunnen brengen en zichzelf kunnen beschermen tegen potentiële aanvallen. Dit is informatie waar bedrijven van alle soorten en maten baat bij hebben. Daarom kijk ik bijzonder uit naar de lancering van ons partnerschap met het Encore-team."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!