NTT DATA sluit een strategische samenwerkingsovereenkomst met AWS

20-12-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

NTT DATA sluit een strategische samenwerkingsovereenkomst met AWS

NTT DATA, speler op het gebied van digitale business en IT-services, heeft een strategische samenwerking aangekondigd met Amazon Web Services (AWS), om het gebruik van cloudservices door klanten te ondersteunen om hun digitale transformatie (DX) te versnellen.

NTT DATA zal gebruik maken van de technische ondersteuning van AWS en andere middelen om de DX van klanten te versnellen, diensten te ontwikkelen met behulp van cloudtechnologieën van AWS en de ontwikkeling van human resources en onderzoek en ontwikkeling (R&D) na te streven.

In de toekomst wil NTT DATA haar bewezen staat van dienst en hoge leveringscapaciteiten in Japan benutten om samen met AWS een leidende positie in digitale zaken op te bouwen, haar activiteiten op wereldwijde schaal vooruit te helpen en bij te dragen aan de bedrijfsgroei voor haar klanten.

Het gebruik van cloudgebaseerde systemen is in de loop der jaren versneld, omdat bedrijven snel digitale bedrijven willen lanceren, de kosten van legacy-systemen willen verlagen en de operationele efficiëntie willen verbeteren. Het vermogen om veilig gebruik te maken van de nieuwste technologieën is essentieel. Door deze strategische samenwerking met AWS zal NTT DATA nieuwe zakelijke kansen genereren en haar digitale aanbod versterken door de sterke punten en expertise van elk bedrijf te combineren, aldus de twee partijen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud