KnowBe4 maakt podcast-reeks Security Masterminds beschikbaar

Dr. Lydia Kostopoulos

22-12-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

KnowBe4 maakt podcast-reeks Security Masterminds beschikbaar

KnowBe4, aanbieder van 's werelds grootste platform voor security awareness en gesimuleerde phishing, lanceert een nieuwe podcast-serie met de naam ‘Security Masterminds’. De podcast behandelt een reeks onderwerpen op het gebied van cybersecurity, met bijzondere aandacht voor het menselijke element. Elke maand komt er een nieuwe podcast uit, de afleveringen duren ongeveer 30 minuten. Een verscheidenheid aan experts uit de cybersecurity-industrie zal in deze podcasts te gast zijn.

"De lancering van deze podcast is een droom van ons die uitkomt", zegt Javvad Malik, Lead Security Awareness Advocate bij KnowBe4. “Het is een zeer gemoedelijke podcast die gemakkelijk te volgen is, waardoor luisteraars geïnteresseerd blijven in de fascinerende en actuele wereld van cybersecurity. We hopen dat onze luisteraars deze podcast zowel informatief als vermakelijk zullen vinden.”

Dr. Lydia Kostopoulos

De eerste gast van de Security Masterminds-podcast is Dr. Lydia Kostopoulos (foto), SVP of Emerging Tech Insights bij KnowBe4. Nadat de aanslagen van 11 september plaatsvonden, raakte Kostopoulos, destijds eerstejaarsstudent op de universiteit, geïnteresseerd in het onderwerp cybersecurity. Hierop besloot ze zich te richten op een cybersecurity-studie. Tijdens deze podcast verkent Kostopoulos de tijdsgeest waarin we ons nu bevinden, die beter bekend staat als de vierde industriële revolutie. Een periode waarin onderwerpen als AI, DNA-editing, nanotechnologieën, mixed media, slimme sensoren en quantum computing de revue passeren. We staan aan het begin van een nieuwe infrastructuur die wordt gebouwd voor zaken als smart cities en autonome voertuigen. Gezien de overvloed aan nieuwe technologieën en het snelle tempo waarin dingen veranderen en zich ontwikkelen, ontstaat er een groot gat op het gebied van cybersecurity-skills. Zolang de technologie verandert, moet je blijven bijscholen.

De eerste aflevering van Security Masterminds is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security