IGEL OS wordt geschikt voor meeste LG All-in-One Thin Clients

IGEL OS wordt geschikt voor meeste LG All-in-One Thin Clients

23-12-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

IGEL OS wordt geschikt voor meeste LG All-in-One Thin Clients

 LG Electronics, aanbieder van thin clients, en IGEL, leverancier van een geavanceerd besturingssysteem voor cloudgebaseerde werkomgevingen, maken bekend dat het IGEL OS kant-en-klaar zal zijn geïnstalleerd op veel van de All-in-One Thin Clients van LG die in het voorjaar van 2022 op de markt verschijnen. Deze mijlpaal in de samenwerking tussen IGEL en LG Business Solutions volgt na de succesvolle validatie van een select aantal All-in-One Thin Clients van LG op basis van het IGEL Ready Program.

“Onze missie is om ‘work from anywhere’ naar een hoger plan te brengen. Met het IGEL OS stellen we organisaties in staat om eindgebruikers een veilige digitale workspace-ervaring te bieden op elke endpoint en vanuit elke cloud”, zegt Jed Ayres, de CEO van IGEL. “De installatie van het IGEL OS op een select aantal All-in-One thin clients van LG is een historisch moment in de ontwikkeling van ons bedrijf. We blijven ons partnernetwerk uitbreiden en samenwerken met ’s werelds meest vooraanstaande hardwarefabrikanten.”

De samenwerking met IGEL heeft LG in staat gesteld om zijn vleugels snel uit te slaan naar de grootzakelijke markt, zegt Kim Bong-soak, vice president IT Vertical Sales bij LG. “Het verkrijgen van een IGEL OS-validatie voor onze All-in-One Thin Clients vertegenwoordigt een nieuwe mijlpaal in de samenwerking tussen LG en IGEL. Deze heeft ten doel om gezamenlijke klanten en partners te helpen met het optimaliseren van de ervaring van eindgebruikers”, aldus Bong-soak.

De beschikbaarheid van het IGEL OS op een select aantal All-in-One Thin Clients van LG biedt diverse legio voordelen voor organisaties in verticale markten zoals de gezondheidszorg, het onderwijs en de overheidssector, zegt Bong-soak. “Dit zorgt niet alleen voor een verbeterde gebruikservaring, maar stroomlijnt ook de inkoop, implementatie en ondersteuning van de door het IGEL OS ondersteunde endpoints van LG.”

“Het doet ons een genoegen om te zien dat twee van onze gewaardeerde alliance-partners, IGEL en LG, hun krachten hebben gebundeld om gezamenlijke klanten meer keuzevrijheid te bieden ten aanzien van het gebruik van cloudgebaseerde digitale werkomgevingen. Samen met IGEL en LG streeft Imprivata naar het opvoeren van de efficiëntie en productiviteit binnen moderne zorginstellingen en het verbeteren van de gebruikservaring van medische professionals die zich voortdurend verplaatsen. Hiertoe bieden wij hen veilige toegang tot hun digitale workspaces, waar zij ook maar werken”, aldus Rod Hodgman, senior vice president Business Development bij Imprivata

Ondersteuning op basis van verschillende protocollen voor betrouwbare verbindingen met VDI-omgevingen en cloud-workspaces zoals die van Citrix, VMware en Microsoft biedt organisaties optimale keuzevrijheid bij het bieden van toegang tot digitale werkomgevingen. Gebruikers van de endpoint cloud displays van LG profiteren met de IGEL Universal Management Suite-software van een robuust en veilig systeem voor de beveiliging en optimalisatie van hun en endpoints. Dit draagt bij aan kostenefficiënt beheer van alle endpoints waarop het IGEL OS draait.

Het IGEL OS wordt kant-en-klaar geïnstalleerd geleverd op de All-in-One Thin Clients 24CN650 en CL600-PC van LG. De introductie van deze producten staat gepland voor het voorjaar van 2022. Het testen en valideren van deze endpoints vond plaats op basis van het IGEL Ready-programma, waaraan LG deelneemt op het niveau van Strategic Platform Partner. LG en IGEL dragen gezamenlijk zorg voor de wereldwijde levering en ondersteuning van de geïntegreerde oplossingen.
 
De strategische relatie van IGEL met LG wordt ondersteund door het ecosysteem en de wereldwijde kanaalpartners van IGEL.
 
Aan het in juli 2020 opgerichte IGEL Ready-programma nemen inmiddels meer dan 100 technologiepartners deel. Hun hardware, software en randapparatuur zijn getest en goedgekeurd voor gebruik in combinatie met het IGEL OS. LG is een van de eerste partners op het nieuwe IGEL Ready Strategic Platform-niveau, dat alleen op uitnodiging kan worden verkregen. De nieuwe integraties geven blijk van de manier waarop IGEL en LG bedrijven helpen met het verbeteren van de ervaring van eindgebruikers in het tijdperk van work from anywhere. Ga voor meer informatie naar https://www.igel.com/ready.
 
Het partnerprofiel van LG is te vinden op de IGEL Ready Showcase-pagina. Meer informatie over de thin client-displays van LG is hier beschikbaar. Aanvullende informatie over alle IGEL Ready Endpoints is hier te vinden. Klik hier om afbeeldingen te downloaden.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware