Syner introduceert tool voor e-commmerce ondernemers

27-12-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Syner introduceert tool voor e-commmerce ondernemers

De Nederlandse start-up Syner heeft software ontwikkeld wat online shoppers een stimulans geeft om hun aankopen bij webshops te delen op social media, een nieuw soort marketingkanaal voor bedrijfseigenaren namelijk customer marketing. Dit meldt Bob Verlaat, Customer Growth Lead bij Syner.

Syner is een software systeem dat klanten van online webshops een motief geeft om hun aankopen op hun social media pagina’s te plaatsen en hun volgers te laten weten dat ze het product uit de betreffende webshop hebben gehaald. We realiseren het misschien niet altijd, maar de kleding, schoenen, eten of sieraden die we kopen, zijn omdat we er vrienden of bekenden mee hebben gezien. Syner motiveert uw klanten om foto's van deze producten op hun sociale mediakanalen te delen, zodat hun vrienden worden beïnvloed ze te kopen

Verlaat meldt over de noodzaak van de Syber tool: "De huidige influencer markt is voor internetondernemers onbetrouwbaar, duur, onduidelijk, moeilijk te begrijpen en vooral veel werk. Zodra een bedrijf de juiste influencers heeft gevonden om een merk te promoten, volgen er vaak onderhandelingen waarna de kosten vaak hoger zijn dan verwacht. In 2021 kun je van influencers in Nederland verwachten dat ze kleding dragen van merken die ervoor hebben betaald. Dit betekent dat de input van big influencer marketing niet meer zo geloofwaardig is als vroeger. Nadat u Syner in uw webshop heeft geïmplementeerd, krijgen uw nieuwe klanten de mogelijkheid om hun Instagram-naam in te vullen bij het afrekenen. We vertellen de mensen die ervoor hebben gekozen om hun aankoop op hun social media te delen zodra ze deze hebben ontvangen in ruil voor een korting. Ons systeem herkent de berichten met het gekochte product en de promotie naar uw bedrijf en stuurt een door u vastgestelde korting naar de klanten, zodat ze deze kunnen gebruiken voor hun volgende aankoop."?

Syner is nu beschikbaar voor shopify stores. Andere integraties als Woocommerce, aldus Verlaat: “Wij geloven in een wereld waarin bedrijven marketing gebruiken om hun ware identiteit en de echte kwaliteit van hun producten naar voren te brengen. Waar marketing echt is en waar consumenten producten kopen van merken die het verdienen op de eerste plaats staan, in plaats van degene met de hoogste ad-spend. Het systeem van Syner is de eerste stap in een wereld als deze. Onze software is geen pay-to-win-systeem, maar een klein zetje voor shoppers om bedrijven te promoten waarvan ze kopen en waar ze tevreden over zijn. Ons geweldige team van marketinggoeroes en software-ingenieurs probeert dagelijks de manieren van marketing te innoveren die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf."

Syner is opgericht door Bas Jansen (23), Bob Verlaat (24) en Max Raadgever (26). De drie jonge ondernemers hebben een achtergrond in de E-commerce en IT branche.

Terug naar nieuws overzicht
Software