Noname Security start Unnamed Partner Program

29-12-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Noname Security start Unnamed Partner Program

Noname Security, een API-security specialist, heeft haar eerste wereldwijde partnerprogramma aangekondigd, het Noname Unnamed Partner Program (UPP) voor alle nieuwe en bestaande partners.

Het nieuwe wereldwijde programma is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van verschillende soorten partners, waaronder wederverkopers met toegevoegde waarde (VAR's), kanaalpartners, technologiepartners, systeemintegrators, distributeurs en Managed Security Service Providers (MSSP's), door hen uit te rusten met de technologie en middelen die ze elk nodig hebben om aanzienlijke omzetkansen te creëren in de API-beveiligingsmarkt.

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden om Noname Security-partner te worden.

"Onze partners staan centraal in ons bedrijf, het succes van onze klant en onze groeidoelstellingen op de lange termijn", zegt Michael Baker, VP Global Sales & Channel Chief, Noname Security. “Samenwerken met Noname Security helpt de klantrelaties te verdiepen, nieuwe inkomstenmogelijkheden te ontsluiten en een concurrentievoordeel te geven bij het versnellen van de digitale transformatie van hun klanten, terwijl API-beveiligingsrisico's en kwetsbaarheden worden aangepakt. Het nieuwe wereldwijde partnerprogramma maximaliseert het vermogen van onze partners om te profiteren van de unieke waarde van het Noname API Security Platform en de technologie.”

Terug naar nieuws overzicht
Security