Witold Kepinski - 03 januari 2022

Lieke Hamers stapt over van Microsoft naar Dell Technologies

Lieke Hamers stapt over van Microsoft naar Dell Technologies image

Lieke Hamers, Partner Capacity Lead Data & Artificial Intelligence bij Microsoft, stapt over naar Dell Technologies. Daar gaat ze aan de slag als business development manager Connected Societies.

Hamers meldt op LinkedIn: "Afgelopen vrijdag heb ik na bijna 11 jaar een heel dierbaar hoofdstuk van mijn levensboek afgesloten. Die van Microsoft . Er is geen afscheid, alleen tot we elkaar weer ontmoeten. Het is een kleine wereld. Bedankt mijn liefste Microsofties, mijn authentieke, gepassioneerde en professionele partners met wie ik het voorrecht en genoegen had om mee samen te werken en mijn innovatieve klanten om van dit decennium een onvergetelijke herinnering te maken. Ik heb echt de tijd van mijn leven gehad!"

In Nederland is het Dell Technologies Connected Sustainable Society (CSS) team actief. Het CSS-team faciliteert bedrijven en overheden in het vinden van nieuwe businessmodellen aan de hand van data en houdt zich bezig met Internet of Things- en smart city-projecten, met als doel de maatschappij vooruit te brengen. Een goed voorbeeld van zo’n project is een proef in en rondom de Johan Cruijff Arena, waarbij een suppost wordt uitgerust met een slim vest, die in het geval van een incident camera’s op hem of haar richten. Daarbij wordt de suppost dus alleen gevolgd in het geval dit écht nodig is.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!