Witold Kepinski - 03 januari 2022

BusinessCom officieel distributeur van TP-Link in de Benelux

BusinessCom officieel distributeur van TP-Link in de Benelux image

BusinessCom, value added distributeur van zakelijke telecom- en ICT-oplossingen, is per 1 januari 2022 een samenwerking aangegaan met TP-Link. Hierdoor is BusinessCom officieel direct distributeur van TP-Link networking producten in de Benelux.

Het volledige zakelijke TP-Link productportfolio is vanaf nu verkrijgbaar bij BusinessCom, waaronder business switches, SMB-routers, access points en het beheerplatform van TP-Link, Omada. Door TP-Link op te nemen in het assortiment, breidt BusinessCom het aanbod van networking oplossingen uit met betaalbare en betrouwbare producten. BusinessCom partners profiteren van directe TP-Link verkoopondersteuning en technische support. Dit naast de voordelen die BusinessCom partners al gewend zijn, waaronder het brede product- en dienstenaanbod met meer dan 30 merken, ruime openingstijden en uitgebreide bezorgopties.

Marcel Derks – BusinessCom: “We zijn ontzettend trots op de samenwerking met TP-Link, een enorme speler in de networking wereld, en zien veel kansen om deze samen met onze 1400+ partners verder uit te nutten. Het uitgebreide aanbod van TP-Link combineert perfect met ons huidige portfolio en biedt meer kansen om bijvoorbeeld de zorgsector van totaaloplossingen te voorzien. We kijken uit naar mooie resultaten samen.”

Frank Damen (foto) – TP-Link Nederland: “We zijn erg verheugd aan te kondigen dat BusinessCom een distributeur wordt voor onze producten. BusinessCom past uitstekend bij de kernwaarden van TP-link: ontzorgen, makkelijk zaken doen en lokale aanwezigheid. De combinatie van beide bedrijven zal zeker succesvol zijn.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!