Samsung kondigt op CES nieuwe monitor line-up aan

04-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Samsung kondigt op CES nieuwe monitor line-up aan

Samsung kondigt de nieuwe monitor line-up van 2022 aan. De Odyssey Neo G8, Smart Monitor M8 en High Resolution Monitor S8 blinken allemaal op hun eigen, specifieke wijze uit.

‘s Werelds eerste monitor met een 4K (3,840x2,160) 1000R curved screen heeft een refresh rate van 240Hz en responstijd van 1ms (GtG), ideaal voor gamers. De beeldkwaliteit doet duizelen dankzij Quantum Mini LEDs, Quantum HDR 2000 met een piekhelderheid van 2,000nit en een statische contrastverhouding van 1.000.000:1. .

De Odyssey Neo G8 lijkt op de Odyssey Neo G9. Met zijn slanke witte look maakt de monitor zelfs indruk als hij uitstaat. CoreSync zorgt voor de nodige kleuren. Die functie zit aan de achterkant van de monitor en detecteert kleuren om ze vervolgens in real life de kamer in te blazen.

Met maar 11.4mm is de Smart Monitor M8 32” (modelnaam: M80B) ongeveer driekwart dunner dan zijn voorganger. Het verfijnde platte ontwerp verschijnt in een warm witte tint. Verder is de gebruikservaring sterk verbeterd. Zo biedt het UHD-paneel een 99% sRGB kleurengamma, terwijl het goed is voor niet minder dan 1,07 miljard kleuren bij een helderheid van 400nit. Het resultaat: een levensechte weergave.

De Smart TV en apps zijn direct in de monitor gebouwd, die bovendien functioneert als SmartThings-hub zonder dat je een PC nodig hebt. De Smart Monitor M8 32” is geschikt voor werken op afstand. Hij wordt geleverd met een beweegbare, magnetische SlimFit Cam. Zo voer je glasheldere videocalls, ook al doordat de ingebouwde Video Call app alle gebruikelijke bel-apps ondersteunt. De USB-C poort faciliteert 65W oplaadverbindingen. Kortom, de Smart Monitor M8 is een gestroomlijnd alles-in-één werkstation, waarvoor je geen aanvullend dockingstation nodig hebt.

De Samsung High Resolution Monitor S8 (modelnaam: S80PB) verzorgt een professionele UHD-performance voor creators en designers die behoefte hebben aan maximale nauwkeurigheid en een groot bereik.  De S80PB komt beschikbaar in 27” en 32”-formaten, allebei met USB-C 90W oplaad- en LAN-poorten.  De S80PB is gebouwd volgens de VESA-norm en beschikt over in hoogte verstelbare kantel- en draaipunten.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware