Witold Kepinski - 06 januari 2022

Arctic Wolf tekent met Red Bull Racing Honda Global Partnership voor 2022

Arctic Wolf tekent met Red Bull Racing Honda Global Partnership voor 2022 image

Arctic Wolf, speler in beveiligingsoperaties ofwel security operations, heeft een nieuwe wereldwijde samenwerking aangekondigd met meervoudig Formule 1-wereldkampioen Red Bull Racing Honda. Arctic Wolf wordt de officiële cyberbeveiligingspartner voor Red Bull Racing Honda en zal zijn categoriebepalende oplossingen voor cyberbeveiligingsoperaties implementeren in de bestaande technologie en beveiligingsinfrastructuur van het team.

Met een complexe reeks technologie die nodig is om Red Bull Racing Honda's reeks krachtige capaciteiten zowel te beschermen als te optimaliseren, zal het Red Bull Racing Honda-team profiteren van de technologie en expertise van Arctic Wolf om zijn missiekritieke gegevens en operaties te beschermen. Door zijn bestaande infrastructuur te integreren met het Arctic Wolf-platform, zal Red Bull Racing Honda zijn concurrentievoordeel verder vergroten met de wetenschap dat zijn cloud-, netwerk- en eindpuntactiviteiten 24x7 veilig worden bewaakt, waardoor de potentiële blootstelling aan cyberbedreigingen in de fabriek, de windtunnel, de racebaan en alles daartussenin.

"Red Bull Racing Honda heeft een welverdiende reputatie voor het pushen van de grenzen als het gaat om technische innovatie, dus het is van het grootste belang dat ons concurrentievoordeel wordt beschermd tegen elk potentieel risico", aldus Christian Horner, CEO en teambaas, Red Bull Racing-Honda. "Onze samenwerking met Arctic Wolf zal de cyberbeveiligingsoperaties van wereldklasse van ons team verder verbeteren, die nodig zijn om de auto te ontwerpen en te testen, races te winnen, wereldkampioenschappen te behalen en onze gegevens veilig te houden."

"Er zijn maar weinig bedrijven die zo'n hoog octaangehalte hebben als Red Bull Racing Honda, en het raceteam belichaamt de opwinding en snelheid van zijn wereldwijde krachtpatser", zegt Dan Larson, chief marketing officer van Arctic Wolf. “Een Formule 1-race is een verbazingwekkend complexe operatie, net als cyberbeveiliging, en elk onderdeel van de operatie moet worden verfijnd en geïntegreerd voor topprestaties. We zijn ervan overtuigd dat Arctic Wolf en onze operationele benadering van cyberbeveiliging Red Bull Racing Honda zullen helpen om cyberrisico's te beëindigen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!