Axiell koopt Infor Library & Information Solutions activiteiten

07-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Axiell koopt Infor Library & Information Solutions activiteiten

Axiell, software- en dienstenleverancier voor de culturele sector, heeft vandaag een overeenkomst aangekondigd voor de overname van Infor Library & Information Solutions, een bedrijf binnen cloud software aanbieder Infor De overname wordt naar verwachting in februari 2022 afgerond.

De Infor Library & Information Solutions business levert oplossingen en diensten aan de bibliotheeksector en bedient meer dan 180 klanten in Australië, België, Canada, Frankrijk, Griekenland, Nederland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

De overname wordt gedreven door de expansiestrategie van Axiell, waarbij het aanbod in de openbare bibliotheek- en onderwijssector wordt gefocust en versterkt. De overname vergroot ook het wereldwijde bereik van Axiell en zorgt voor een lokale aanwezigheid en branchespecifieke competentie in landen waar het personeel zich bevindt.

De overname versnelt de beschikbaarheid van cloudtechnologie voor bibliotheken en scholen, waardoor ze in hun tempo kunnen toetreden tot de gemeenschap van klanten, die werken met Axiell's duurzame en digitale cloudgebaseerde bibliotheekserviceplatform.

Terug naar nieuws overzicht
Software