Wouter Hoeffnagel - 07 januari 2022

Swissdigital Design introduceert tassen met Apple Find My Netwerk Support

Swissdigital Design introduceert tassen met Apple Find My Netwerk Support image

Swissdigital Design introduceert vanaf januari 2022 een collectie tassen die werkt met de Apple Find My app, die het reizigers en urban travellers mogelijk maakt om de locatie van hun bezittingen op een eenvoudige en veilige manier te volgen.

Swissdigital Design, een premium tassenmerk met geïntegreerde technologie, kondigt een nieuwe collectie tassen aan: de SDD Finding Serie. De collectie werkt op het uitgebreide en wereldwijde Apple Find My netwerk. Het Find My netwerk of in het Nederlands het ‘Zoek mijn’ is een crowdsourced network van bijna een miljard Apple apparaten die gebruik maken van draadloze bluetooth technologie. Deze technologie detecteert vermiste apparaten of bezittingen die in de buurt van een Apple device zijn en rapporteert de locatie aan de eigenaar door middel van de Find My app.

Swissdigital Design combineert functionele ontwerpen met de technologie van Apple in een uitgebreide collectie van rugtassen, reistassen, koffers en handtassen. Ook lanceert Swissdigital Design een op zichzelf staande Finder. De collectie beschikt daarnaast over onder meer een massage functie, RFID-protectie tegen diefstal op afstand en een USB-oplaadsysteem.

SSD Finder

De nieuwe geïntegreerde SDD Finder (en de op zichzelf staande Finder) zullen worden uitgerust met een alarmfunctie met een volume tot wel 120 dB en een felblauw LED licht om de tas ook in het donker te kunnen vinden. Het blauwe LED licht is zichtbaar door het logo op de tas. “We zijn blij dat wij de mogelijkheid hebben gekregen om de collectie die werkt met het Apple Find My Netwerk, te ontwikkelen", zegt Martin Bieri, Chief Sales en Marketing Officer.

De nieuwe Swissdigital Design producten zijn gecertificeerd via het Find My netwerk accessoire programma, die bedrijven in staat stelt om Finder technologie in hun producten in te bouwen. Deze technologie helpt de gebruiker van de Apple's Find My app wordt geholpen bij het lokaliseren en terugvinden van hun waardevolle bezittingen.

De collectie, die dagelijks wordt uitgebreid met nieuwe modellen, is te bestellen in 27 Europese landen en in de USA. Ook worden de producten op korte termijn beschikbaar op Amazon en Bol.com en in de fysieke winkel.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!