Witold Kepinski - 11 januari 2022

PragmatiQ neemt Custom Apps Industries over

PragmatiQ neemt Custom Apps Industries over image

PragmatiQ heeft per 1 januari 2022 de activiteiten van Custom Apps Industries overgenomen. Custom Apps Industries ontwikkelt maatwerk applicaties met het no-code platform evenals als pragmatiQ, de grootste WEM Business Partner. De medewerkers van Custom App Industries gaan over naar pragmatiQ en blijven actief met WEM.

Robin Piroli, oprichter van Custom Apps: “Met het onderbrengen van de activiteiten van Custom app Industries binnen pragmatiQ, zijn we in staat om onze grote klanten beter te bedienen in termen van support, continuïteit, expertise voor de toekomstige uitdagingen. PragmatiQ heeft afgelopen jaren bewezen echt mooie en grote trajecten met het WEM platform te realiseren. Ook de ambitie van PragmatiQ past uitstekend bij mijn persoonlijke ambities, groei en uitdaging”

John van der Draai, directeur van PragmatiQ: “Deze overname past in onze strategie en ambitie om absoluut de grootste business partner in Europa van WEM te blijven. Met deze overname krijgen we extra ervaren WEM resources binnen pragmatiQ en tevens een aantal grote klanten waar komende jaren nog mooie trajecten mogen worden gerealiseerd."

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!