Connectworks neemt Atricom over

11-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Connectworks neemt Atricom over

Connectworks neemt voor een onbekend bedrag Atricom over. Door deze overname ontstaat er een krachtige combinatie van hoogstaande technische oplossingen en persoonlijke aandacht voor alle klanten zo melden beide Twentse ICT-dienstverleners. Connectworks blijft vanuit Almelo actief en Atricom houdt Enschede als standplaats. Het nieuwe bedrijf gaat (voorlopig) door onder beide namen met 45 medewerkers.

De drie eigenaren van Connectworks melden eensgezindheid uit te stralen. Mark Maathuis, Wouter van Weeren en Thijmen Bosman zijn erg blij met Atricom. “Connectworks is technisch erg goed onderlegd en interne automatisering staat als een huis. We hebben daarom juist gezocht naar een partij die de focus had liggen op het verlenen van service, die klanten meeneemt in projecten en oplossingen en focus heeft op de menselijke kant van ICT. We hebben in Atricom echt gevonden wat we zochten, hun slogan is niet voor niets “persoonlijk in ICT”, aldus Mark.

De drie eigenaren blijven aan het roer staan van de vernieuwde onderneming. ‘’Wij doen dit vanuit onze passie, er is geen investeringsmaatschappij die de richting bepaalt’’, maakt Thijmen duidelijk. Mark, Wouter en Thijmen staan zelf nog midden in de organisatie en weten dan ook precies wat er leeft bij zowel klanten als bij het eigen personeel. ‘’We gaan niet voor winstmaximalisatie maar voor de oplossing. De filosofie hier is dat alles efficiënter, mooier en veiliger moet. Dat is precies wat ICT voor klanten moet doen’’, aldus Thijmen.

Wouter heeft er veel zin in om flink aan de slag te gaan na de overname. ‘’Het is toch een prachtige uitdaging om van twee bedrijven één succesvolle onderneming te maken. Door deze groei kunnen wij ook de komende jaren een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten garanderen. Daar doen wij het uiteindelijk voor.’’ Mark: ‘’Wij maken samen echt het verschil door zowel technisch de beste oplossingen te bieden waarbij de focus ligt op de eindgebruikers en de processen van de klant. Of de samenwerking een succes wordt? Oh zeker. Daar twijfel ik niet over.’’

Terug naar nieuws overzicht