Nuvias UC neemt Alliance Technologies over

12-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Nuvias UC neemt Alliance Technologies over

Nuvias UC koopt Alliance Technologies GmbH, een UC-gespecialiseerde distributeur met toegevoegde waarde, opgericht in 2001.  Alliance Technologies, met hoofdkantoor in Duitsland, richt zich op technologiediensten en intelligente communicatie. Door de overname van Alliance Technologies kan Nuvias UC inspelen op de groeiende behoeften van de DA-CH-markt (Duitsland-Oostenrijk-Zwitserland).

Over de overname zei Jeremy Keefe, CEO van Nuvias UC: "We zien een toenemende vraag naar end-to-end UC-oplossingen in continentaal Europa. We wilden met name een grotere lokale aanwezigheid in DACH hebben, waar partners op zoek zijn naar distributeurs met een sterk portfolio om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van eindgebruikersbedrijven die overstappen naar een hybride werkomgeving, waarbij thuis/op afstand werken en op kantoor werken wordt gecombineerd. werken. Met de expertise van Alliance Technologies op het gebied van spraak, video, klantenservice en cloudservices kunnen we onze bestaande partners en leveranciers nog meer waarde bieden. We kijken ernaar uit om de Alliance Technologies-partners te verwelkomen in het Nuvias UC-kanaalnetwerk.”

Nuvias UC bevindt zich in een goede uitgangspositie voor groei, aangezien het tijdens de lange dagen van de pandemie een laserfocus heeft gehouden op zijn kerncompetentie van uniforme communicatie en samenwerking. Unieke partnerships opbouwen met belangrijke leveranciers zoals Zoom. Poly, Yealink en Logitech, de distributeur, versterkten zijn portfolio om zijn klanten een uitgebreide reeks oplossingen aan te bieden om eindgebruikers in staat te stellen op afstand te werken en tegelijkertijd de basis te leggen voor verbeterde, gebruiksvriendelijke, collaboratieve oplossingen wanneer werknemers terugkeren naar kantoor.

Dietmar Kraume, Managing Director, Alliance Technologies GmbH voegt toe: “De combinatie van Alliance Technologies GmbH's oplossingen en marktaanwezigheid, en Nuvias UC's leverancierspartnerships en professionele dienstenexpertise is een winnende combinatie. We kijken ernaar uit om onze partners in staat te stellen meer van de marktkansen aan te pakken die ze dagelijks zien groeien.”

Terug naar nieuws overzicht