VMware Tanzu Application Platform is beschikbaar

13-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VMware Tanzu Application Platform is beschikbaar

Als onderdeel van VMware's missie om een veiligere softwaretoeleveringsketen te leveren die wrijving op het pad naar productie vermindert, meldt VMware algemene beschikbaarheid van VMware Tanzu Application Platform aan te kondigen.

Tanzu Application Platform is een applicatiebewust platform waarmee organisaties van elke omvang van softwareontwikkeling een kerncompetentie kunnen maken, waardoor het potentieel van ontwikkelaars wordt ontgrendeld om uitstekende digitale resultaten voor het bedrijf te leveren, aldus VMware.

Tanzu Application Platform vereenvoudigt volgens VMware het werk van ontwikkelaars en operators, vergroot de flexibiliteit en versnelt de levering van software op Kubernetes in een multi-cloudomgeving. Kubernetes is een baanbrekende technologie, als een van de snelstgroeiende open source-projecten in de geschiedenis. Het is synoniem geworden als de nieuwe infrastructuur als een service (IaaS).

Een belangrijk teken van het Kubernetes-momentum is de aanhoudende verschuiving naar productie, die volgens een onderzoek in opdracht van VMware groeide van 59 procent in 2020 naar 65 procent in 2021.

Lees meer hier.

Terug naar nieuws overzicht
Security