Filip Verloy wordt bij Noname Security Technical Evangelist EMEA

14-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Filip Verloy wordt bij Noname Security Technical Evangelist EMEA

Filip Verloy wordt Technical Evangelist EMEA bij API beveilingspecialist Noname Security, zo meldt hij in een blog. Verloy werkte eerder bij VMware, Rubrik en Riverbed. "Sommige dingen zijn gewoon te mooi om te laten liggen! Het toonaangevende API-beveiligingsplatform, lid van Noname Security, is daar een van. Ik ben super enthousiast om aan te kondigen dat ik me in februari bij Noname Security zal voegen als Technical Evangelist EMEA", aldus Verloy.

Verloy meldt verder: "Wat me in eerste instantie naar mijn vorige start-up Rubrik trok, was de focus op een API-first-architectuur die de broodnodige verstoring van de datamanagementindustrie teweegbracht. Wat me bij Noname Security aantrok, is de alomtegenwoordigheid van API-gebaseerde integraties bij zakelijke klanten en de zeer reële noodzaak om deze gedurende hun hele levenscyclus te beveiligen.

In 2021 zagen we een enorme toename van beveiligingsincidenten, die de krantenkoppen over de hele wereld haalden, aangezien ondernemingen meer dan ooit afhankelijk zijn van API's en nu pas tot het besef komen dat het beveiligen ervan hun meest waardevolle activa zal helpen beschermen. Er wordt niet langer voorspeld dat API's de belangrijkste aanvalsvector zijn, maar de belangrijkste aanvalsvector, die datalekken veroorzaakt voor zakelijke webapplicaties.

De volledige reikwijdte van het Noname Security-platform, van API Security Posture Management, over API Runtime Security tot integratie in CI/CD-pipelines, is iets waar ik erg naar uitkijk om op de markt te brengen. Ik ben gepassioneerd over het integreren van de stem van de klant en onze partners terwijl we doorgaan met het creëren van het meest uitgebreide API-beveiligingsplatform.

Nadat ik onlangs door een aantal startups was benaderd, was het team, de technologie, de klantgerichtheid en de bedrijfsvisie de reden waarom ik ervoor koos om me bij Noname Security aan te sluiten. Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken om het momentum van het bedrijf voort te zetten als DE eerste API Security-eenhoorn en een van de snelstgroeiende beveiligingsstart-ups ooit! Het is echt een raketschip."

Terug naar nieuws overzicht
Security