Witold Kepinski - 13 januari 2022

HeleCloud ontvangt AWS Managed Service Provider Partner status

HeleCloud ontvangt AWS Managed Service Provider Partner status image

HeleCloud, een SoftwareONE-bedrijf, een IT adviseur gespecialiseerd in cloud computing, heeft de partnerstatus van Managed Service Provider (MSP) toegekend gekregen door Amazon Web Services (AWS) na een grondig auditproces.

Het bereiken van deze status demonstreert HeleCloud’s expertise en ervaring in het leveren van end-to-end AWS-oplossingen aan klanten in elke fase van cloud adoptie en digitale transformatie. De MSP partner status valideert ook de technische en procedurele aspecten van de cloud services die HeleCloud aanbiedt.

"We hebben weer een belangrijke mijlpaal bereikt voor ons bedrijf, onze medewerkers, partners en natuurlijk onze klanten. Dit is een erkenning voor alle medewerkers van HeleCloud, want we concurreren we niet met andere spelers in de sector - we concurreren alleen met onszelf en we blijven onszelf continu verbeteren. We hebben dit Managed Services-systeem gebouwd op basis van onze visie, niet op basis van wat anderen aan het doen waren.” Zei Dob Todorov, CEO van HeleCloud.

Het auditproces bestond uit het beoordelen van geselecteerde processen, procedures en bewijsmateriaal om vast te stellen dat de mogelijkheden van HeleCloud superieur zijn, met name wat betreft het cloudaanbod. Opmerkelijk was onder meer de uitzonderlijke score van HeleCloud, die de vereiste 91,8% slaagscore overschreed.

Detelina Vassileva, Hoofd van Cloud Operations bij HeleCloud, zei: “Als collectief erkenden we het belang van de AWS MSP Partner-badge. Onze organisatorische doelstelling is altijd geweest om onze klanten te helpen AWS oplossingen zo effectief mogelijk te gebruiken en te profiteren van de uitgebreide cloudkennis die onze experts hebben. Zo zorgen we ervoor dat veel voorkomende valkuilen in de cloud worden vermeden. Met deze badge is HeleCloud nu officieel erkend door AWS als een toonaangevende partner die klanten helpt het maximale uit AWS te halen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!