Evelyn Boks en Michael Roosendaal versterken Newpeople

Evelyn Boks

Evelyn Boks en Michael Roosendaal versterken Newpeople

Michael Roosendaal

16-01-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Evelyn Boks en Michael Roosendaal versterken Newpeople

Executive search- en interim solutions-bureau Newpeople versterkt zijn team met twee nieuwe executives. Evelyn Boks start als Director Interim Solutions, terwijl Michael Roosendaal aangesteld wordt als Executive Director Executive Search.

Boks (43) wordt verantwoordelijk voor de commerciële interim-opdrachten bij digitale groeibedrijven, waaronder tech scale-ups. In deze functie koppelt ze het juiste leiderschap aan de specifieke uitdaging van organisaties. Boks was hiervoor werkzaam bij onder meer NGO Max Foundation, Van Gogh museum en Talpa media. In haar laatste functie bij StartUpInvest was ze verantwoordelijk voor het opzetten van een crypto currency-netwerk voor diverse startups en scale-ups.

“Het sparren met opdrachtgevers en kandidaten over kansen en uitdagingen geeft mij enorm veel energie”, aldus Boks. “Door de sterk veranderde markt zijn Nederlandse organisaties meer dan ooit bezig met hun digitaal leiderschap. Newpeople heeft een duidelijke visie en daagt organisaties echt uit om anders naar hun leiderschap en teams te kijken.”

Michael Roosendaal

Roosendaal (45) is gestart bij Newpeople als Executive Director Executive Search. In deze functie geeft hij advies over organisatie- en talentontwikkelingsvraagstukken en werkt hij nauw samen met CEO's, CFO's, CHRO's en commerciële leiders. Roosendaal was voorheen Partner bij het search bureau Top of Minds. Daarnaast werkte Roosendaal bij zowel corporate als private equity organisaties waar hij zich richtte op het transformeren van verschillende posities op globaal niveau.

“Ik vind het waanzinnig interessant dat Newpeople bedrijven die in een hoog tempo transformeren of groeien ondersteunt. We brengen organisaties in contact met digitale leiders in vaste en interim posities. Daarnaast kijk ik ernaar uit om te werken met C-level klanten om de kwaliteit en diversiteit van digitaal leiderschap te bevorderen”, aldus Roosendaal.

"Zowel vanuit bedrijven die moeten transformeren als vanuit de snel groeiende techbedrijven neemt de vraag naar digitaal leiderschap, leiders die deze dynamiek begrijpen, met ongekende snelheid toe”, aldus Hanneke Rinkes, Managing Director bij Newpeople. “We zijn enorm blij dat Evelyn en Michael meebouwen aan het verdere succes van Newpeople om onze opdrachtgevers te inspireren en om samen met hen aan een duurzame toekomst te bouwen.”

Terug naar nieuws overzicht