Wouter Hoeffnagel - 18 januari 2022

Online boekhoudsoftware Rompslomp.nl onderdeel van Visma

Online boekhoudsoftware Rompslomp.nl onderdeel van Visma image

Visma, leverancier van cloudbedrijfsoplossingen, neemt Rompslomp.nl over. Rompslomp.nl  is de ontwikkelaar van online boekhoudsoftware voor freelancers en zzp’ers. Met deze strategische overname wil Visma financiële software en keuzevrijheid bieden voor elk type organisatie, van zzp tot mkb en van grootzakelijk tot (grote) accountantskantoren.

Rompslomp.nl is in 2015 opgericht door twee jonge ondernemers die vanwege hun eigen ondernemerschap behoefte hadden aan een eenvoudig boekhoudpakket. Vanuit die gedachte ontwikkelden zij Rompslomp.nl, een pakket dat gericht is op freelancers/zzp’ers. De software wordt in eigen huis (door)ontwikkeld.

'Toegankelijke online boekhoudoplossing'

Richard Scheper, Managing Director van Visma Software BV, is verheugd over de toevoeging van Rompslomp.nl aan Visma’s portfolio: "Een toegankelijke online boekhoudoplossing voor freelancers en zzp’ers is een mooie aanvulling op ons aanbod van financiële software. Hierdoor kunnen we echt elke organisatie, van 1-pitter tot grootzakelijk, een perfect passende oplossing bieden. Er zit een heel goed team bij Rompslomp.nl, met eigen developers, ik verheug me dan ook op de samenwerking."

Jaap van der Meer en Niels Koning, oprichters van Rompslomp.nl: "Wij hadden de missie om boekhouden zo aangenaam mogelijk te maken voor kleine ondernemers. Inmiddels wordt ons pakket door tienduizenden ondernemers gebruikt, we zijn dan ook supertrots op de software en het team zoals het nu staat. Door de krachten te bundelen met Visma Software kan Rompslomp.nl nog harder doorontwikkelen en de missie om boekhouden aangenaam te maken voortzetten."

John Reynders, Area Director Visma Benelux: "Een organisatie als Rompslomp.nl, met de gelijknamige software, past heel goed in de Visma-familie. Het vooruitstrevende en de ondernemersmentaliteit zit sterk in hun dna. Naast het succes dat deze enthousiaste club met hun cloudsoftware bereikt heeft op de markt van zzp’ers, zijn dat essentiële aspecten waar we naar kijken bij nieuwe leden van de Visma-familie."

Rompslomp.nl blijft onder eigen naam actief

Rompslomp.nl wordt onderdeel van Visma Software, waarbij de partijen de krachten bundelen op het gebied van vaktechniek en softwareontwikkeling. De organisatie blijft onder de eigen naam en met het huidige team opereren als zelfstandig onderdeel van Visma Software BV.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!