Zyxel voegt 5G-connectiviteit toe aan Nebula

Peter van der Putten

18-01-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Zyxel voegt 5G-connectiviteit toe aan Nebula

Zyxel Networks, leverancier van schaalbare netwerkoplossingen voor het mkb, breidt zijn Nebula Cloud Networking Solution met nieuwe 5G-connectiviteit. Ook breidt het bedrijf zijn beveiligingsdiensten rechtstreeks uit naar access points.

Nu de behoefte aan digitale integratie voor alle bedrijven steeds groter wordt, blijven sociale, e-commerce en virtuele activiteiten prioriteit krijgen boven traditionele modellen. Als gevolg hiervan is de betrouwbare 'always-on' connectiviteit een essentieel onderdeel geworden van het dagelijkse zakendoen.

Snel en eenvoudig configureren

Klanten kunnen voorzien in een 'always on' verbonden werkplek met de 5G/LTE-routers van Zyxel. Zakelijke netwerken kunnen worden uitgebreid om diensten te ondersteunen in gebieden die traditionele internetnetwerken niet kunnen bereiken. Zo kunnen bedrijven meer mogelijkheden creëren voor interactie met klanten.

De nieuwe AP-beveiligingsservice Connect & Protect (CNP) van Zyxel biedt een flexibele benadering van beveiliging. Deze kan rechtstreeks worden toegepast op geselecteerde draadloze toegangspunten ter ondersteuning van de toegang voor personeel en klanten.

Ongewenste content blokkeren

CNP kan ongewenste website-inhoud blokkeren, gegevensdiefstal en beveiligingsinbreuken voorkomen. Ook kan het bandbreedte voor bedrijfskritische toepassingen prioriteren.

"Sinds de lancering van de Nebula in 2016 zijn we het product blijven evolueren, waarbij de behoeften van de klant centraal stonden. Met deze iteratie bieden we de best passende oplossing en een consistente netwerkervaring voor kleine bedrijven die hard werden getroffen door de pandemie en over het hoofd werden gezien door de meeste netwerkmerken. Wij zetten ons in om hen te ondersteunen en te helpen floreren in hun digitale transformatie, op een veilige en betrouwbare manier," aldus Peter van der Putten (foto), Head of Channel bij Zyxel Benelux.

Een uitgebreidere keuze aan producten

De nieuwste Nebula-reeks ziet de uitbreiding van gecentraliseerd beheerplatform om meer dan 80 netwerkapparaten te ondersteunen. Deze keuzevrijheid aan netwerkconnectiviteitshardware stelt klanten in staat om een veel meer op maat gemaakte benadering te kiezen die geschikt is voor elk type installatie.

De nieuwste producten die door het Nebula-platform worden ondersteund zijn onder andere twee nieuw toegevoegde WiFi6 Wireless Access Points (NWA90AX en WAX630S), twee 5G-routers (Nebula NR7101 en Nebula NR5101) en een 4G LTE-router (Nebula LTE3301-PLUS).

Terug naar nieuws overzicht
Software