Witold Kepinski - 18 januari 2022

Copaco en Nutanix sluiten distributieovereenkomst

Copaco en Nutanix sluiten distributieovereenkomst image

ICT-distributeur Copaco kondigt aan samen te gaan werken met Nutanix, een leider in hybrid multicloud computing. Copaco is verheugd haar portfolio uit te kunnen breiden met de diensten en oplossingen die het gerenommeerde Amerikaanse bedrijf biedt, waaronder software, cloud services en dataopslag. Beide partijen bundelen graag hun krachten en expertise om zo de Nederlandse cloud- en datacentermarkt nog beter te kunnen bedienen.

Ton-Pieter Lenderink, Channel Sales Manager Nederland bij Nutanix: “Nutanix neemt met enige regelmaat het ecosysteem van zowel partners als distributeurs onder de loep om te verkennen welke (nieuwe) partners en distributeurs goed aansluiten bij onze plannen. Door de ervaring die Copaco heeft met diverse SaaS-oplossingen, als ook haar bestaande partnership met HPE, zagen wij in Copaco als partner veel toegevoegde waarde. We kijken ernaar uit om samen met Copaco te verkennen welke technologie-oplossingen we kunnen combineren om samen een nóg beter aanbod te kunnen bieden aan de Nederlandse markt.”

Geert Dinghs, Business Director bij Copaco: “Nutanix stond al enige tijd prominent op ons verlanglijstje. Nutanix staat zowel op het gebied van hyperconverged datacentertechnologie als op het gebied van cloud solutions hoog aangeschreven in de markt. Wij verwachten met deze toevoeging aan ons portfolio onze partners nog gerichter en completer te kunnen bedienen en te voorzien van de nieuwste technologie voor cloud- en datacenteroplossingen. Wij zijn verheugd met deze samenwerking en zien uit naar een proactief en succesvol verloop ervan.“

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!