STG lanceert security specialist Trellix vanuit McAfee Enterprise en FireEye

20-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

STG lanceert security specialist Trellix vanuit McAfee Enterprise en FireEye

Symphony Technology Group (STG) heeft de lancering aangekondigd van Trellix, een nieuw bedrijf dat uitgebreide detectie en respons (XDR) levert aan organisaties met een focus op het versnellen van technologische innovatie door middel van machine learning en automatisering.

Trellix komt voort uit de eerder aangekondigde fusie van McAfee Enterprise en FireEye in oktober 2021. "We zijn ongelooflijk verheugd om Trellix in de STG-portfolio te hebben", zegt William Chisholm, managing partner, STG. "Klanten kunnen verwachten dat het levende beveiligingsplatform van Trellix gedurfde innovaties levert in de XDR-markt."

De nieuwe naam roept de structuur op van een trellis, een sterk en veilig raamwerk dat wordt gebruikt om de gestructureerde groei van klimplanten en bomen te ondersteunen. Trellix zal zijn merkbelofte waarmaken om veerkrachtige en zelfverzekerde organisaties op te bouwen door middel van levende beveiliging : beveiligingstechnologie die leert en zich aanpast om operaties te beschermen tegen de meest geavanceerde bedreigingsactoren.

"Omdat organisaties van tegenwoordig streven naar digitale transformatie, is een sterke beveiligingsbasis vereist om te zorgen voor voortdurende innovatie, groei en veerkracht", zegt Bryan Palma, CEO van Trellix. "Het XDR-platform van Trellix beschermt onze klanten terwijl we beveiliging tot leven brengen met automatisering, machine learning, uitbreidbare architectuur en informatie over bedreigingen."

Het XDR-ecosysteem van Trellix is ontworpen om de effectiviteit van beveiligingsactiviteiten te versnellen door klanten de mogelijkheid te bieden om meer dan zeshonderd native en open beveiligingstechnologieën te gebruiken. Door beveiligingsanalisten beter inzicht te geven, meer controle te geven en een uitgebreide bedreigingscontext te bieden, kunnen analisten tijd besparen en resoluut optreden om bedreigingen te verhelpen.

"De belofte van XDR verbetert de effectiviteit van de beveiliging aanzienlijk, en de leveranciers die die belofte kunnen waarmaken, zullen marktaandeel veroveren", zegt Frank Dickson, Program Vice President, Cybersecurity Products, IDC. “Het integreren van context en het leveren van resultaten kost echter middelen en werk. Het is een enorme inspanning die mogelijk is gemaakt met de juiste beveiligingspartner. Met een gecombineerd productportfolio dat endpoint, netwerk, messaging, gegevensbescherming en cloudservices omvat, heeft Trellix een indrukwekkend multi-technologieportfolio om de belofte van XDR waar te maken.”

STG zal naar verwachting later dit kwartaal de McAfee Enterprise Secure Service Edge (SSE)-portfolio lanceren als een afzonderlijk bedrijf, inclusief Cloud Access Security Broker (CASB), Secure Web Gateway (SWG) en Zero Trust Network Access (ZTNA).

Terug naar nieuws overzicht
Security