BT kiest voor Rackspace Technology als cloud partner

20-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BT kiest voor Rackspace Technology als cloud partner

BT en Rackspace Technology, een toonaangevend bedrijf voor end-to-end, multicloud oplossingen, hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst aangekondigd om de clouddiensten van BT's klanten te transformeren.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst zal BT haar hybride clouddiensten baseren op de geavanceerde oplossingen van Rackspace Technology, die het bedrijf zal implementeren in BT-datacenters, samen met zijn Rackspace Fabric managementlaag.

Klanten van BT zullen van de integratie gaan profiteren van de cloudbeheerexpertise en automatiserings-, analyse- en AI-tools van Rackspace Technology met de toonaangevende netwerk- en beveiligingscapaciteiten van BT. De overeenkomst helpt BT de klantervaring te verbeteren en de managed clouddiensten verder te ontwikkelen.

Bas Burger, CEO van BT Global: "De innovatieve samenwerking met Rackspace Technology versnelt onze plannen om een hybride cloudportfolio van wereldklasse op te bouwen. Dit zal uitstekende ervaringen opleveren voor onze klanten en ervoor zorgen dat zij profiteren van de beste diensten, wat mogelijk wordt gemaakt door de vooraanstaande positie van onze partner op het gebied van clouddiensten."

Kevin Jones, CEO van Rackspace Technology: “Het partnerschap met BT onderstreept de expertise van Rackspace Technology in het ondersteunen van grote multinationale ondernemingen in hun weg naar cloudtransformatie, en geeft daarmee zowel BT als Rackspace Technology een unieke positie binnen de sector. Het benadrukt de blijvende waarde op de lange termijn van een hybride cloudmodel, gezien BT-klanten vanaf nu toegang zullen hebben tot het beste van public cloud, private cloud en traditionele gehoste omgevingen en natuurlijk als gewoonlijk gebruik maken van de snelheid, veiligheid en veerkracht van BT's wereldwijde netwerken."

De bedrijven hebben ook toegezegd hun partnerschap in de toekomst uit te breiden om nieuwe gezamenlijke cloud-aanbiedingen voor hun klanten te creëren.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud