Check Point Software introduceert met NVIDIA snelle firewall

20-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Check Point Software introduceert met NVIDIA snelle firewall

Check Point Software Technologies, leverancier van cybersecurity-oplossingen, breidt het Check Point Quantum-portfolio uit met Quantum Lightspeed Firewalls, de grootste netwerkbeveiligingsrevolutie van het afgelopen decennium. Quantum Lightspeed zet een nieuwe standaard in firewallprestaties om extreem snelle datacenterbeveiliging voor elke onderneming mogelijk te maken.

Quantum Lightspeed maakt vijf keer betere doorvoer mogelijk, tot 3 Tbps per systeem of 800 Gbps per enkele gateway. De firewall presteert 10 keer sneller en heeft een lage latency van 3 microseconden. 

Met de opkomst van gedistribueerde SaaS-applicaties en de noodzaak om externe werknemers beter te ondersteunen, evolueert het moderne datacenter snel naar een hybride architectuur, met zowel on-premise als cloud-activiteiten. Het netwerkverkeer verdubbelt elke drie jaar, waardoor ondernemingen van elke omvang worden uitgedaagd om extreem snelle datacenterbeveiliging te leveren met de snelheid van het netwerk.

Door gebruik te maken van een innovatieve ASIC-technologie die door NVIDIA is ontwikkeld, levert Check Point Quantum Lightspeed baanbrekende firewallprestaties waarmee ondernemingen enorme datastromen kunnen ondersteunen en veilig terabytes aan data kunnen overdragen in minuten in plaats van uren. Financiële instellingen kunnen veilig miljoenen hoogfrequente transacties verwerken met een latency van microseconden, en bedrijven kunnen snelle toegang bieden aan externe gebruikers en groei ondersteunen.

Check Point Quantum Lightspeed Security Gateways zijn beschikbaar via een wereldwijd netwerk van partners.

Terug naar nieuws overzicht
Security