Tech Data Nederland erkend als Top Employer 2022

Gert-Jan Duis, HR Manager van Tech Data Nederland

Tech Data Nederland erkend als Top Employer 2022

Patrick Steenssens, VP Benelux van Tech Data

24-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Tech Data Nederland erkend als Top Employer 2022

Tech Data, een bedrijf, is door Top Employers Institute gecertificeerd als Top Employer 2022. De certificering als Top Employer toont de structurele toewijding van de organisatie om van Tech Data een steeds beter bedrijf om voor te werken te maken. Tech Data laat dat zien door middel van uitstekend HR-beleid en ‘people practices’.

Patrick Steenssens, VP Benelux van Tech Data is trots. “Om Top Employer te worden ga je door een zwaar certificeringstraject. Om al direct in het eerste jaar met een hoge score gecertificeerd te zijn, is een geweldig resultaat. Het is voor mij een onderschrijving dat we de goede weg zijn ingeslagen en onze inspanningen vruchten afwerpen. Tech Data is meer en meer een ‘employer of choice’ geworden en deze certificering is daarvan de bevestiging.”

Gert-Jan Duis (foto), HR Manager van Tech Data Nederland vult aan. “Onze collega’s maken het verschil naar onze partners en zijn daarmee het hart van onze organisatie. Hybride werken, krapte op de arbeidsmarkt en maatschappelijke ontwikkelingen maken dat modern HR-beleid cruciaal is voor het succes van onze organisatie. Daar hebben we hard op ingezet en deze certificering is de beloning.”

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. De survey heeft betrekking op zes HR-domeinen, bestaande uit 20 topics zoals People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being en Diversity & Inclusion en meer.

David Plink, CEO van het Top Employers Institute, zegt: “Terugkijkend op het veeleisende jaar dat, net als het voorgaande jaar, organisaties over de hele wereld diep heeft getroffen, heeft Tech Data voortdurend laten zien dat zij prioriteit geeft aan het behouden van uitstekende people practices op de werkvloer. Ze blijven de uitdagingen van de veranderende werkwereld aangaan terwijl ze onvermoeibaar werken om een positieve impact te hebben op het leven van hun personeel. We zijn verheugd om de organisaties te vieren en toe te juichen die dit jaar als Top Employer gecertificeerd zijn in hun respectievelijke landen.”

Het programma heeft meer dan 1.857 Top Employers gecertificeerd en erkend in 123 landen/regio's verspreid over vijf continenten.

Over Top Employers Institute
Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit op het gebied van erkenning van uitmuntendheid in HR-beleid. Wij helpen een dergelijk beleid te versnellen om de werkomgeving te verbeteren. Via het certificeringsprogramma van Top Employers Institute kunnen deelnemende bedrijven worden gevalideerd, gecertificeerd en erkend als employer of choice. Top Employers Institute werd meer dan 30 jaar geleden opgericht en certificeerde inmiddels meer dan 1857 organisaties in 123 landen / regio’s. Deze gecertificeerde Top Employers hebben een positieve impact op de levens van meer dan 8 miljoen medewerkers wereldwijd.

Terug naar nieuws overzicht