ServiceNow verbetert Workplace Service Delivery-oplossing

24-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ServiceNow verbetert Workplace Service Delivery-oplossing

ServiceNow maakt een aantal updates bekend in de Workplace Service Delivery-oplossing om meer flexibiliteit en veiligheid te bieden ter ondersteuning van hybride werken.

De traditionele rol van het kantoor is veranderd. Het is niet langer de plek waar werknemers standaard iedere dag naartoe gaan om te werken, maar het is een plek geworden waar ze voornamelijk heengaan om samen te werken met collega’s, te brainstormen en de belangrijkste vergaderingen bij te wonen.

De volgende updates zijn toegevoegd aan de Workplace Service Delivery-oplossing van ServiceNow:

Maak events aan voor meerdere kantoorlocaties. Vergaderingen zullen steeds vaker georganiseerd worden voor teams van verschillende kantoren. Dankzij nieuwe mogelijkheden voor groepsreserveringen kunnen gebruikers eenvoudig in één keer ruimtes en bureaus reserveren op verschillende locaties. Ook is het eenvoudiger om namens collega’s een ruimte of bureau te reserveren.

Eenvoudig samenwerken. Werknemers kunnen nu eenvoudiger een werkplek reserveren naast een collega waarmee ze bijvoorbeeld samenwerken aan een project.

De juiste weg in het kantoor. Door het hybride werken zullen werknemers minder goed op de hoogte zijn van plattegronden en looproutes. Dankzij nieuwe mobiele navigeermogelijkheden kunnen werknemers eenvoudiger hun weg vinden op kantoor.

Gestroomlijnd reserveringsproces. Het beheren van verschillende agenda’s en reserveringssystemen is een baan op zichzelf. Gebruikers kunnen nu eenvoudig de reservering die ze maken via Workplace Service Delivery toevoegen aan de agenda van hun voorkeur. Ook is het mogelijk om met één klik een reservering te maken.

Terug naar nieuws overzicht
Software