Pure Storage biedt strategie voor dataprotectie te implementeren

24-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Pure Storage biedt strategie voor dataprotectie te implementeren

Pure Storage adresseert de stand van zaken op het gebied van ransomwarebeveiliging en benadrukt het belang van back-up en herstel om een veelomvattende strategie voor dataprotectie op te bouwen. Ransomware-aanvallen komen steeds vaker voor in de huidige digitale wereld en vormen een frequent en kostbaar risico voor bedrijven overal ter wereld. Cybersecurity Ventures voorspelt dat de wereldwijde schade als gevolg van ransomware tegen 2031 kan oplopen tot 265 miljard dollar. Hoewel organisaties de risico's onderkennen, is er nog steeds een gebrek aan inzicht in de status van de huidige beveiligingsmaatregelen en wat die status zou moeten zijn.

Met zijn portfolio voor databescherming - waaronder Pure SafeMode op FlashArray en FlashBlade, en Portworx PX-Backup - helpt Pure organisaties deze beveiligingskloof te dichten, zodat bedrijven hun data kunnen beveiligen tegen verlies, corruptie en groeiende cyberdreigingen.

“Het implementeren van een zinvolle dataprotectie strategie, met een ‘voor, tijdens en na’ benadering, is cruciaal voor het runnen van een succesvol bedrijf vandaag de dag. De juiste voorzorgsmaatregelen nemen om een aanval te voorkomen is essentieel, maar het is net zo belangrijk dat organisaties plannen voor herstel. De oplossingen van Pure zijn bij uitstek gepositioneerd om klanten te helpen snel en op grote schaal data te herstellen, om zo verstoringen van de bedrijfscontinuïteit en negatieve financiële gevolgen te voorkomen”, zegt dr. Ratinder Paul Singh Ahuja, CTO, Security, Pure Storage.

Door Pure's oplossingen voor databescherming in te zetten kunnen wereldwijde klanten hun data echt beveiligen en profiteren van een strategie voor dataprotectie:

“Met miljarden dollars en hun reputatie op het spel als systemen uitvallen, hebben onze klanten betrouwbare, veilige datadiensten nodig. Dat is precies wat Pure Storage ons in staat stelt te leveren, waardoor we solide klantrelaties voor de lange termijn kunnen opbouwen”, zegt Jesse Bonserio, Senior Director of Engineering van de Abacus Group, een Amerikaans bedrijf dat IT-diensten en -oplossingen levert.

“Geconfronteerd met het groeiende risico op aanvallen, was ik op zoek naar een manier om de bescherming van onze data te garanderen tegen ransomware en op het gebied van back-ups. Ik heb ervoor gekozen om de data efficiënter te beschermen door opslagtechnologie te gebruiken in plaats van servertechnologie, en door zeer regelmatig snapshots te maken met Pure”, zegt Marc Duong, CISO-CIO, Solidéo (Société de Livraison des Ouvrages Olympiques), een Franse openbare instelling die verantwoordelijk is voor de oplevering van het werk en ontwikkelingsactiviteiten die nodig zijn voor de organisatie en uitvoering van de Olympische Zomerspelen van 2024.

“Pure Storage SafeMode helpt om onze geloofwaardigheid en capaciteit bij het beveiligen van alle patiëntgegevens te vergroten en een vertrouwde zorgaanbieder in Indonesië te worden," zegt Wirya Martin, IT Infrastructure & Security Manager, Rumah Sakit Pondok Indah.

Terug naar nieuws overzicht
Security