Dyanix bundelt krachten met digital adoption platform Apty

25-01-2022 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Dyanix bundelt krachten met digital adoption platform Apty

Solutions provider Dyanix gaat een partnership aan met het Amerikaanse digital adoption platform Apty. De partijen gaan organisaties in de EMEA-regio gezamenlijk helpen bij het vergroten van hun productiviteit en return on investment (ROI) op hun software-investeringen.

Het digital adoption platform van Apty is een SaaS-oplossing dat web-gebaseerde bedrijfsapplicaties eenvoudiger bruikbaar maakt. Ook biedt het platform actiegerichte inzichten voor het verbeteren van de werknemersproductiviteit en reduceren van supportkosten. Het partnership vergroot Dyanix portfolio in digitale transformatie in de EMEA-regio.

Digitale transformatie ondersteunen

Dyanix is gespecialiseerd in oplossingen voor het vastleggen van documenten en informatiemanagement. Het voegt nieuwe oplossingen toe aan zijn portfolio die de digitale transformatie van organisaties ondersteunen. Dyanix voegt een volledige reeks toe aan zijn portfolio voor het ondersteunen van zijn klanten. Een van de kernwaarde van Dyanix is het aangaan van duurzame partnerships met zowel vendoren als resellers.

"De toevoegen van Apty versterkt focus van Dyanix in EMEA op innovatie en digitale transformatie-oplossingen", zegt Peter de Boer, CEO van Dyanix. Met Apty levert het bedrijf zijn resellers een end-to-end business solution, waarmee het zijn partners meer kansen wil bieden voor het realiseren van digitale transformaties.

"We zijn verheugd over ons partnership met Dyanix en het uitbreiden van onze voetafdruk in de EMEA-regio", zegt Krishna Dunthoori, oprichter en CEO van Apty. "Dyanix deelt onze passie voor het faciliteren van organisaties tot het beter inzetten van technologie. We weten dat we hen kunnen vertrouwen Apty's bewezen oplossing voor het verbeteren van gebruikers onboarding, werknemersproductiviteit en software-ROI naar de EMEA-markt."

Maximaal profijt halen uit app-investeringen

Apty transformeert de manier waarop bedrijven software omarmen. Het platform stelt hen in staat zich hierbij te focussen op business processen, resultaten en werknemersproductiviteit. Het combineert in-app begeleiding, business process compliance en geavanceerde analytics. Het platform helpt bedrijven maximaal profijt te halen uit investeringen in applicaties.

Het platform helpt bij het reduceren van complexiteit en het versnellen van zowel sales, support als training. Apty verbetert de klant- en werknemerservaring, terwijl het tegelijkertijd de nauwkeurigheid van data bewaakt, documentatie automatiseert en supportkosten terugdringt.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie