Witold Kepinski - 25 januari 2022

Van Domburg Partners sluit strategisch partnership met Sharp

Van Domburg Partners sluit strategisch partnership met Sharp image

Van Domburg Partners (onderdeel van Midwich Ltd.), distributeur van professionele audiovisuele (AV)-oplossingen in de Benelux, voegt met dit partnership het Sharp assortiment van signage displays, interactieve dispays, touch displays en videowall displays van toe aan het AV portfolio.

Ed van Domburg, Managing Director bij Van Domburg Partners, is trots op dit nieuwe partnership. “Deze samenwerking komt voort uit onze jarenlange relatie met NEC. Door de recente joint venture tussen NEC Display Solutions en Sharp hebben wij toegang gekregen tot het assortiment van Sharp, waardoor wij onze klanten een nog completer display assortiment kunnen bieden. Met producten als de PN-CD701 Windows collaboration display, PN-V701, ’s werelds grootste 70” videowall en de 8M-B120C, een 120”display met 8K resolutie zien wij de toevoeging van Sharp displays als een grote toegevoegde waarde binnen ons display portfolio. Wij kijken uit naar een sterke en langdurige samenwerking met Sharp”.

Ronald Huijbregts, Sales Director Sharp NEC Display Solutions Benelux kijkt uit naar de samenwerking met Van Domburg Partners. “Sharp werd al in diverse landen succesvol gedistribueerd door de Midwich groep. Met de joint venture tussen Sharp en NEC lag een samenwerking met Van Domburg Partners in de Benelux voor de hand. De professionele aanpak, klantgerichte benadering en prettige samenwerking voor de distributie van de NEC producten geeft ons alle vertrouwen dat Van Domburg Partners een goede aanvulling zal zijn als distributeur van Sharp. Sharp NEC Display Solutions levert AV-oplossingen die zich onderscheiden en de maatstaf vormen voor hoogwaardige kwaliteit. De mensen bij Van Domburg Partners begrijpen dat. Of het nu gaat om een signage oplossingen waar databeveiliging van belang is, interactieve schermen die effectief samenwerken mogelijk maken of een complexe videowall voor een controlekamer, bij Van Domburg Partners vinden we de kennis, kunde en het enthousiasme om onze klanten optimaal te ondersteunen. “

Met behulp van de overeenkomst is het voor Van Domburg Partners mogelijk om audiovisuele producten van Sharp aan te bieden aan bestaande en nieuwe klanten. Op die manier wordt de zakelijke beschikbaarheid van de hoogwaardige oplossingen in de Benelux verder uitgebreid. Dit gaat onder meer over digital signage, narrowcasting, touch displays, videoconferencing, high brightness en videowall.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!