Rackmount.IT en Copaco tekenen distributieovereenkomst

26-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Rackmount.IT en Copaco tekenen distributieovereenkomst

Rackmount.IT, fabrikant van hoogwaardige rack mount kits, en Copaco, toonaangevend IT-distributeur in de Benelux, kondigen aan dat zij de handen ineenslaan. De samenwerking zal zich focussen op de levering van op de maat gemaakte rack mount kits voor firewalls van WatchGuard.

WatchGuard is een Amerikaanse aanbieder van diverse IT & security appliances en is al sinds jaar en dag verbonden aan Copaco voor het distribueren van haar producten in de Benelux. Katja Exalto, Product Manager bij Copaco: “Wij zijn al jaren dé distributeur voor het totale portfolio van WatchGuard in de Benelux. In hun portfolio hebben ze een serie van kleine firewalls, de WatchGuard Firebox serie. De ontwikkelingen in de IT zorgen ervoor dat kleine apparatuur zoals de Firebox serie steeds krachtiger wordt. Daardoor zien we een toename in de vraag van klanten om deze kleine apparatuur in een standaard 19 inch serverkast te monteren. Rackmount.IT is dan ook een vanzelfsprekende toevoeging op ons portfolio.”

Mark van der Pijll, Marketing & Sales EMEA bij Rackmount.IT, vult aan: “Rackmount.IT ontwikkelt op maat gemaakte rack mount kits voor desktop firewalls, switches en routers. Voor de producten van WatchGuard zijn wij de enige leverancier van rack mount kits ter wereld. Sterker nog, WatchGuard heeft ons in het verleden zelf benaderd om rack mount kits te maken. We onderhouden goede contacten met WatchGuard. Zo zijn we er zeker van dat we altijd een bijpassende rack mount kit op de markt brengen als WatchGuard nieuwe producten lanceert. Via een solide distributienetwerk brengen wij onze rack mount kits samen met de apparatuur van vendoren, om zo resellers, MSP’s en system integrators te bedienen. De samenwerking met Copaco is dan ook een meer dan logisch gevolg van de relatie die we al met WatchGuard hebben. Copaco is de perfecte one-stop-shop voor WatchGuardproducten gebundeld met onze rack mount kits.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware