Metalura selecteert DNA Services als nieuwe IT-partner

27-01-2022 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Metalura selecteert DNA Services als nieuwe IT-partner

Recent heeft Metalura, leverancier van slimme glassystemen, DNA Services geselecteerd als nieuwe IT-partner voor de toekomst. Vanwege de sterke groei van Metalura was behoefte aan een solide IT-partner met aantoonbare referenties binnen productie- en handelsbedrijven. De samenwerking heeft betrekking op het complete IT-beheer inclusief security-oplossingen. Tijdens de inventarisatie van het huidige IT-landschap heeft DNA ook een uitvoerige security scan uitgevoerd.

DNA zal Metalura onder meer ondersteunen op de volgende onderdelen:

Mobile Device Management (Microsoft Intune in combinatie met Autopilot);

Geautomatiseerd patchmanagement ter reductie van de beheerslast;

Proactieve monitoring van de complete IT-omgeving.

Eind vorig jaar is er een fotomoment geweest in het Experience center van Metalura in Alblasserdam, waarna de contracten digitaal getekend zijn. Inmiddels is het IT-beheer overgedragen aan DNA Services en is de samenwerking succesvol van start gegaan.

Albert van de Breevaart, Algemeen Directeur Metalura, licht toe: “Uit ervaring weet ik hoe belangrijk een goed IT-fundament is voor de business. We zijn onze organisatie voortdurend aan het professionaliseren en Metalura groeit stevig door. Daarbij is het noodzakelijk om ook nieuwe technieken te implementeren en bezig te zijn met innovatie. Binnenkort betrekken we een extra locatie aan de overzijde van ons huidige pand. Op het gebied van IT-beheer zochten wij daarom een stabiele partner die met ons mee wil groeien. Ik ben blij dat DNA Services vol energie aan de slag is gegaan en verwacht op het gebied van automatisering veel van onze samenwerking!”

Op de foto v.l.n.r. Albert van Zijverden (Directie DNA Services), Albert van de Breevaart (Algemeen Directeur Metalura) en Hans de Wit (Commercieel Directeur & Co-Owner DNA Services).

Terug naar nieuws overzicht