Sentia Cloud Architect Konstantinos Bessas wordt AWS Partner Ambassador

Konstantinos Bessas

28-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Sentia Cloud Architect Konstantinos Bessas wordt AWS Partner Ambassador

Konstantinos Bessas, Cloud Architect bij Sentia, mag zich voortaan gecertificeerd AWS Partner Ambassador noemen. Hij is de derde expert binnen Sentia die deze status behaalt. Sentia ondersteunt organisaties bij hun digitale transformatie door de inzet van cloudtechnologie, Digital Experience Monitoring en applicatiebeheer.

De kersverse ambassadeur is inmiddels ruim zes jaar werkzaam bij Sentia als Cloud Architect. In deze rol houdt Bessas zich voornamelijk bezig met het leveren van krachtige en flexibele oplossingen voor Amazon Web Services. Sentia was in 2015 de allereerste AWS MSP Partner in de Benelux en sinds 2017 Advanced Consulting Partner. Bessas is de derde expert binnen het bedrijf die deze eer toebedeeld krijgt. "Ik ben vereerd dat ik mij heb gekwalificeerd als AWS Partner Ambassador", reageert Bessas. “AWS staat internationaal hoog aangeschreven en het ambassadeurschap onderschrijft onze expertise in de markt.”

Voordelen van Amazon Web Services
Het AWS Partner-programma stelt medewerkers van partners in staat om technische experts te worden op verschillende gebieden door het behalen van certificaten en het ontwikkelen en het schrijven van content om klanten te bereiken, hun kennis te vergroten en de voordelen van AWS te laten zien.

“Het programma voldoet aan zeer hoge maatstaven. AWS werkt er keihard aan om een koploper te zijn op het gebied van cloudoplossingen. De eisen om aan het AWS-partnerlabel te voldoen worden steeds verder opgeschroefd naarmate de technologie zich verder ontwikkelt”, legt Bessas uit.

“Dit ambassadeurschap omvat in mijn ogen veel meer dan het behalen van certificeringen. Het is ook een heel belangrijk middel om onze kennis en expertise te delen met onze klanten en ze te helpen met hun digitale uitdagingen. Via ons Sentia Techblog – via blogs, podcasts en vodcasts - en in nauwe samenwerking met onze klanten en partners, helpen we om de AWS-oplossingen zo optimaal mogelijk te promoten én ze steeds verder te ontwikkelen en verbeteren.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, Cloud
Cloud