Witold Kepinski - 28 januari 2022

Edwin Flenter wordt Market Leader Finance & Insurance bij Centric

Edwin Flenter wordt Market Leader Finance & Insurance bij Centric image

De Nederlandse IT-specialist Centric maakt de benoeming bekend van Edwin Flenter tot Market Leader Finance & Insurance per 1 februari 2022. Hij volgt Robert-Jan Prins op, die leiding gaat geven aan Centric Pension Solutions. Edwin zal daarnaast verantwoordelijk zijn voor het Data en AI competence center.

Edwin Flenter heeft 15 jaar ervaring in de financiële en adviessector. Hij heeft gewerkt op het snijvlak van finance en business intelligence, bij bedrijven als Arthur Anderson, Deloitte Consulting, en meest recent als Director Client Analytics binnen ABN AMRO.
Edwin Flenter: "Ik ben onder de indruk van de expertise binnen Centric en de mensen die ik al heb gesproken. Centric ondersteunt klanten bij het beheer en de optimalisatie van veel van hun processen, wat een goede basis is om nog meer waarde toe te voegen voor onze klanten tijdens hun digitale transitie."

Johan Taams: "Met Edwin versterken we ons leiderschapsteam en gaan we samen werken aan de uitvoering van onze customer obsession-strategie om een nog sterkere guiding partner voor onze klanten te zijn. Edwin brengt een schat aan kennis en ervaring mee in de financiële sector en op het gebied van data & analytics, wat hem een uitstekende leider maakt voor zowel onze Finance & Insurance vertical als het Data en AI competence center."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!