Pure Storage partner programma is afgestemd op as-a-service evolutie

28-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pure Storage partner programma is afgestemd op as-a-service evolutie

Pure Storage, een speler die storage as-a-service levert in een multi-cloudwereld, heeft een reeks nieuwe updates en voordelen aangekondigd voor zijn robuuste partner Programma. Deze verbeteringen weerspiegelen de manieren waarop Pure's door services geleide strategie en portfolio nieuwe niveaus van flexibiliteit, wendbaarheid, transparantie en eenvoud voor partners mogelijk maakt.

Pure is sinds de oprichting voor 100% geleid door kanalen en het bieden van een partnerprogramma van wereldklasse is van cruciaal belang voor het succes ervan. Om continue verbeteringen aan het Programma te leveren, stemt Pure de feedback van partners, de behoeften van de klant en de bedrijfsstrategie af om het Programma vooruit te helpen op een manier die partners helpt om sneller, slimmer en innovatiever zaken te doen.

“Als enige opslagleverancier die abonnementen volledig via het kanaal levert, zijn onze partners essentieel voor het bereiken van onze missie om te voldoen aan de wereldwijde zakelijke en technologische behoeften. bedrijf. We zijn er trots op de lat te leggen voor partnerprogramma's, door ongeëvenaarde eenvoud, flexibiliteit en waarde te leveren aan onze partners, zodat we samen kunnen blijven groeien", aldus Wendy Stusrud, VP Global Partner Sales, Pure Storage.

De nieuwste updates van het partnerprogramma omvatten de mogelijkheid voor partners om deel te nemen aan één-op-veel-routes naar de markt, gedifferentieerde voordelen op basis van niveau en meer:

Vermogen om de portfolio te verkopen op de manier die het beste aansluit bij de unieke zakelijke en klantbehoeften van partners: Pure's Partner Program biedt nu specifieke vereisten en voordelen voor partners, of ze nu doorverkopen of beheerde services aanbieden, as-a-service-oplossingen of cloud-native architectuur. Aangezien Pure het Portworx-aanbod naadloos heeft geïntegreerd in zijn 100% channel-model, is deze flexibiliteit in routes naar de markt ook van toepassing op cloud-native en Kubernetes-gebaseerde applicaties in een steeds meer containergestuurde wereld.

Winstgevende, voorspelbare en gedifferentieerde beloningen voor specialisatie van capaciteiten en oplossingen: Pure introduceert nieuwe, gedifferentieerde voordelen voor Elite-partners die hebben geïnvesteerd in samenwerking met Pure, waaronder incentives, kortingen, marketingmiddelen en meer.

Uitgebreide programma's ter ondersteuning van servicespecialisatie en distributiepartners: het nieuwe servicespecialisatieprogramma maakt professionele en ondersteunende services van partnermerken rond Pure-technologie mogelijk. Pure heeft ook een formeel programma geïntroduceerd om Pure distributiepartners te ondersteunen.

Eenvoudiger dan ooit: deze veranderingen omvatten ook een vereenvoudiging van de vereisten door afstemming op oplossingen, waardoor partners verder kunnen investeren in meerdere routes naar de markt. Bovendien zal het Pure Partner-programma zich nu houden aan het fiscale jaar van Pure, dat op 7 februari 2022 begint.

Terug naar nieuws overzicht