Witold Kepinski - 29 januari 2022

Dell Technologies Partner Awards 2021 winnaars zijn bekend

Dell Technologies Partner Awards 2021 winnaars zijn bekend image

Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland bij Dell Technologies, maakt de winnaars van de Dell Technologies Partner Awards 2021 bekend. Dit meldt hij op LinkedIn. De winnaars zijn: Infinity IT, INFRADAX | IT VAN NU, SLTN, IT Creation, Tech Data, Centralpoint en The Rent Company.

Van Luijk: "Allereerst wil ik alle Dutch Channel Partners & Distributors bedanken voor de prettige en zeer succesvolle samenwerking in het afgelopen jaar. Ik ben trots op de prachtige projecten en innovatieve oplossingen die we samen voor uw klanten hebben geleverd en geïmplementeerd. Wat een geweldig feest was het gisteren om samen met Isabel Moll - Kranenburg en Vivianne Bendermacher een aantal partners en distributeurs in het zonnetje te zetten tijdens het Partner Award Event. Nogmaals proficiat aan alle partners in Nederland met de mooie prestaties van het afgelopen jaar en vooral aan alle Award winnaars van harte gefeliciteerd met deze welverdiende Award!"

Van Luijk besluit: "Bedankt Arthur de Klerck , Galid Oulad Si Ali , Alex Brousse , Anja Monrad en het hele Dell NL Team voor jullie steun en inzet voor onze partners!"

1643382294327.jpg

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!