Sven Schoenaerts Director Channel, OEM & Alliances Nutanix North-Eastern Europe

Sven Schoenaerts

28-01-2022 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Sven Schoenaerts Director Channel, OEM & Alliances Nutanix North-Eastern Europe

Sven Schoenaerts is aangesteld als de nieuwe Director Channel, OEM & Alliances voor de North-Eastern Europe (NEEUR)-regio. Sven is begin januari 2022 gestart in zijn nieuwe rol.

Binnen deze geografische markt is Sven verantwoordelijk voor de 'routes to market' van Nutanix, waarbij channel partners, distributeurs, technologie-allianties en OEM-partners betrokken zijn. Partners zijn altijd een hoeksteen geweest van het succes van Nutanix en zullen een nog belangrijkere rol spelen om klanten te helpen de voordelen van hybride en multicloud-architecturen te benutten.

Sven heeft al een lange staat van dienst in verschillende channel-, sales- en managementfuncties bij bedrijven als Amazon Web Services, NetApp en Brocade Communications. Sven heeft veel ervaring binnen internationale technologiebedrijven. Hij is gepassioneerd over het potentieel van technologie om maatschappelijke ontwikkelingen te versnellen en is zich bewust van de bijdrage die technologiebedrijven kunnen leveren aan deze positieve vooruitgang.

Sven heeft veel kennis over onderwerpen als hybride multicloud, de toekomst van werk, digitale transformatie en het channel-ecosysteem van Nutanix.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter