Redactie - 29 januari 2022

VMware wil afwijzing mini tender aanbod TRC Capital

VMware wil afwijzing mini tender aanbod TRC Capital image

VMware, speler op het gebied van bedrijfssoftware, heeft aangekondigd dat het bericht heeft ontvangen van een ongevraagd "mini-tender"-aanbod van TRC Capital Corporation (“TRC”) om tot 1 miljoen aandelen te kopen van VMware's Klasse A gewone aandelen (“gewone aandelen”) tegen een prijs van 118,50 dollar per aandeel in contanten. 

De aanbiedingsprijs van TRC is 4,23% lager dan de slotkoers van$ 123,74 per aandeel VMware's gewone aandelen aan 21 januari 2022, de laatste handelsdag voordat TRC zijn mini-tenderaanbod begon. Als alle aandelen zijn verworven, zou het eigendom van TRC ongeveer 0,24% van de uitstaande gewone aandelen van VMware vertegenwoordigen.

VMware is niet gelieerd aan TRC, zijn mini-tenderaanbod of de documentatie van het mini-tenderaanbod en onderschrijft het ongevraagde mini-tenderaanbod van TRC niet.

De SEC heeft beleggers gewaarschuwd voor mini-tenderaanbiedingen en merkt op dat “[sommige] bieders mini-tenderaanbiedingen doen tegen prijzen die onder de marktprijs liggen, in de hoop dat ze beleggers zullen overrompelen als de beleggers de biedprijs niet vergelijken met de huidige marktprijs. " De SEC'srichtlijnen voor beleggers over mini-tenderaanbiedingen zijn beschikbaar op http://www.sec.gov/investor/pubs/minitend.htm .

VMware moedigt makelaars en dealers, evenals andere marktdeelnemers, aan om de SEC'sbrief met betrekking tot de verspreiding en openbaarmaking van aanbiedingen van makelaar-dealers voor minitenders op http://www.sec.gov/divisions/marketreg/minitenders/sia072401.htm .

VMware verzoekt dat een kopie van dit persbericht wordt toegevoegd aan alle distributies van materiaal met betrekking tot TRC's mini-tenderaanbod met betrekking tot de gewone aandelen van VMware.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!