Redactie - 01 februari 2022

Centralpoint is Dell Technologies Partner of the Year 2021

Centralpoint is Dell Technologies Partner of the Year 2021 image

Centralpoint, de grootste merkonafhankelijke IT-leverancier van de Benelux en specialist in IT-oplossingen, is uitgeroepen tot Dell Technologies Partner of the Year 2021.

Dell heeft Centralpoint benoemd tot Dell Technologies Partner of the Year 2021. Deze prestigieuze prijs is een prachtige erkenning van het werk dat Centralpoint en Dell samen doen voor klanten, aldus Centralpoint.

De Dell Partner of the Year Award is een beloning voor de investering op het gebied van innovatie en het succesvol implementeren van oplossingen op basis van de Dell-technologie. Met deze investeringen biedt Centralpoint haar eindgebruikers oplossingen op het gebied van Digital, Workforce, Security en IT.

Centralpoint is Dell Technologies Titanium Partner, de hoogst haalbare partnerstatus. De Dell Technologies specialisten staan klaar om jou te adviseren over alle Dell Technologies producten en netwerkoplossingen.

Kees van Luijk, Director Channel Sales Nederland bij Dell Technologies, maakte onlangs de winnaars van de Dell Technologies Partner Awards 2021 bekend. Lees meer hier.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!