Witold Kepinski - 01 februari 2022

Dell Fellow Michael J. Morton wordt lid Nalta Advisory Board

Dell Fellow Michael J. Morton wordt lid Nalta Advisory Board image

Het Nederlandse IT-bedrijf Nalta verwelkomt Michael J. Morton, Dell Fellow bij Dell Technologies, als lid van de Advisory Board. De board ondersteunt Nalta bij het waarmaken van de groeiambities in digitale transformatie, het platform en bij de verdere marktexpansie. Nalta wil zich versneld ontwikkelen met een portfolio van hoogwaardige innovatieve diensten en oplossingen. De samenwerking met en adviezen van Michael zijn hierbij zeer welkom, mede door zijn ervaring en waardevolle carrière.

Mike Veldhuis, Partner bij Nalta: “Michaels ervaring op het gebied van datatechnologie en softwareontwikkeling in de grootzakelijke markt is van grote waarde voor onze MKB-klanten. Het helpt ons de focus op digitale transformatieprocessen te vergroten, inclusief de centrale rol van de mens in digitalisering.”

Michael Morton, Dell Fellow: “Na een aantal jaar met Nalta te hebben gewerkt, aanvankelijk vanuit de samenwerking met Boomi, ben ik nog steeds onder de indruk van de innovatiekracht en focus van Nalta bij het ontwikkelen van innovatieve technologische oplossingen en hoe Nalta omgaat met hedendaagse uitdagingen. Als lid van de Nalta Advisory Board kunnen we onze relatie verder verdiepen en nog meer samenwerken op verschillende gebieden van technologie en innovatie.”

Michael is in dienst van Dell Technologies als corporate specialist op het gebied van datatechnologie en -culturen, die data transformeert naar waardevolle informatie en bedrijfsresultaten. Daarvoor was Michael Chief Technology Officer (CTO) van Boomi, waar hij de innovation and product technical-strategie leidde, die ervoor zorgde dat Boomi acht jaar op rij bovenaan stond in een Gartner Magic Quadrant, en dat Boomi in 2021 voor USD 4 miljard werd overgenomen. Tijdens zijn carrière van ruim 30 jaar was hij ook oprichter van IBM WebSphere Application Server en behaalde hij de elitestatus van IBM Master Inventor. Michael beschikt over brede technische kennis en klantervaring, een enorme focus op nieuwe technologieën en diep begrip van de complexiteit van databeheer. Zijn huidige focus ligt op toonaangevend onderzoek en innovatie op de fundamentele rol van data in toekomstige technologieën, wereldwijde data-ecosystemen, individuele ervaringen en de evolutie van organisaties tot succesvolle intelligente bedrijven.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!