Witold Kepinski - 01 februari 2022

Jos Beernink wordt VP Milestone EMEA

Jos Beernink wordt VP Milestone EMEA image

Gezien de sterke ambities van Milestone heeft het bedrijf de organisatie verder afgestemd op schaal en groei door Malou Toft te benoemen tot Vice President van Azië-Pacific, wordt Benjamin Low gepromoveerd naar een nieuwe rol met een wereldwijde focus in Azië-Pacific, en wordt Jos Beernink benoemd Vice-president van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Milestone Systems, leverancier van videobeheer met open platforms, kondigt aan dat Malou Toft met ingang van 1 april zal overstappen van Vice President (VP) van Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) naar VP van Azië-Pacific (APAC).

Met ingang van 1 april Benjamin Low zal de verantwoordelijkheid op zich nemen voor een nieuw opgerichte rol van Global Partners van APAC, terwijl Jos Beernink EMEA zal leiden als de regionale VP, een functie die hij in de tussentijd heeft bekleed terwijl Malou met zwangerschapsverlof was.

"Om de strategische reis van Milestone voort te zetten en onze enorme groeiambitie waar te maken, ben ik verheugd drie nieuwe opwindende veranderingen in ons team aan te kondigen", zegt Thomas Jensen, CEO van Milestone Systems A/S. "Malou zal verhuizen van Kopenhagen naar Singapore om onze APAC-organisatie te leiden, zal Benjamin zich richten op het helpen van ons groeien en het versterken van onze strategische relaties met wereldwijde partners in Azië, en Jos zal permanent aan het hoofd staan van onze EMEA-regio. Ik kijk ernaar uit om met alle drie samen te werken in hun nieuwe rollen.”

Jos Beernink werkt sinds 2019 bij Milestone Systems A/S. Hij zal nu formeel de rol van VP van EMEA overnemen, een functie die hij sinds oktober 2020 bekleedt. Jos is een charismatische leider die de groei van de organisatie zal stimuleren door innovatieve bedrijfsontwikkeling te bedenken initiatieven, het vormen van belangrijke partnerschappen en het opbouwen van sterke zakelijke relaties.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!